aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Το «πείραμα» απέτυχε και η λογική λέει τριάδα

Ανόρθωση: Το «πείραμα» απέτυχε και η λογική λέει τριάδα

Με δύο πρόσωπα παρουσιάστηκε η Ανόρθωση στην «Αρένα», όπου γνώρισε την τρίτη διαδοχική ήττα της στο πρωτάθλημα. Η «Κυρία» ήταν «αφεντικό» στο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα που προηγήθηκε και είχε καλές στιγμές για να πετύχει περισσότερα τέρματα. Το πλάνο με τριάδα στην άμυνα και βαρυφορτωμένη μεσαία γραμμή δούλεψε αρκετά καλά για την ομάδα της Αμμοχώστου που κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο.

Το «πείραμα» του Τιμούρ Κετσπάγια να αλλάξει τον σχηματισμό, σε 4-2-3-1 με τον Νίκο Καλτσά σε ρόλο δεξιού ακραίου αμυντικού αποδείχθηκε λανθασμένο με τον Ελλαδίτη να αντιμετωπίζει, όπως ήταν λογικό, τεράστια προβλήματα στην αναχαίτιση των επιθετικών προσπαθειών της ΑΕΚ.

Με δεδομένο πως ο Γεωργιανός προπονητής δεν θα ρισκάρει χρησιμοποίηση του Χοφχάνες Αμπαρτζουμιάν, καθώς ακολουθεί ο κρίσιμος ημιτελικός κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ, η λογική λέει ότι οι κυανόλευκοι θα αρχίσουν την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα, το Σάββατο στο Τσίρειο, με τριάδα στην άμυνα και τον Καλτσά σε ρόλο δεξιού μπακ – χαφ, αφού δεν υπάρχει άλλη επιλογή για το δεξί άκρο, απόντος και του τραυματία Γκαλίτσιου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ