aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Το πάθος του Μαργκάσα και η προτροπή στους συμπαίκτες του

Ανόρθωση: Το πάθος του Μαργκάσα και η προτροπή στους συμπαίκτες του

Τα κάνει όλα και συμφέρει! Ο λόγος για τον Ρενάτο Μαρκάσα, ο οποίος αγωνίστηκε ως αριστερός εξτρέμ (!) και ήταν ξανά από τους κορυφαίους της Ανόρθωσης στη νίκη επί της ΑΕΚ με 3-0.

Κουραστήκαμε να το λέμε, αλλά η παρουσία του Κυπροποιημένου Πορτογάλου είναι απαραίτητη στην ενδεκάδα της «Μεγάλης Κυρίας». Η δουλειά του 34χρονου είναι αθόρυβη, μα άκρως σημαντική για την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια. Μαρκάρει, πασάρει και γενικά κάνει ότι χρειαστεί για να κερδίσει η ομάδα του. Δεν είναι μόνο αυτό καθώς ο Μαργκάσα, δέθηκε με την ομάδα, τους συμπαίκτες του και τον κόσμο της «Κυρίας» που τον αποθεώνει όπου τον βρει.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Η… παραδοχή του Κετσπάγια, το σύνθημα και ο Ανανίντζε

Ενδεικτική ήταν η στιγμή της αλλαγής του (έδωσε τη θέση του στον Κατσαράβα), αποθεώθηκε από τον κόσμο της Ανόρθωσης ανταπέδωσε και με πάθος πρότρεψε τους συμπαίκτες του να συνεχίζουν να αγωνίζονται με την ίδια μαχητικότητα μέχρι το τέλος του αγώνα.

Διαβάστε επίσης: «Κάναμε δώρα στην Ανόρθωση…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ