aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Το παλεύει ο Πόποβιτς, η αναζήτηση συνεχίζεται

Ανόρθωση: Το παλεύει ο Πόποβιτς, η αναζήτηση συνεχίζεται

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Πολύ σημαντικά είναι τα επόμενα 24ωρα αναφορικά με τον Ντένις Πόποβιτς. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης έστειλε το μήνυμα ότι με το που μείνει ελεύθερος η Ανόρθωση είναι η πρώτη του επιλογή. Έτσι, αυτό που θα προσπαθήσει να κάνει αυτές τις μέρες είναι να βρεθεί η χρυσή τομή με τη Ζυρίχη και ο παίκτης να πάρει την ελευθέρα του, αφού πάρει πρώτα την αποζημίωση που θέλει και ακολούθως είναι πολύ πιθανό να υπογράψει στην ομάδα της Αμμοχώστου. Αν όλα πάνε καλά ο Σλοβένος μέσος θα είναι η πρώτη κίνηση Ιανουαρίου και μάλιστα με τον τραυματισμό Μαργκάσα, αν έρθει έγκαιρα, δεν αποκλείεται να υπολογίζεται ενόψει ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Αήττητη και «ατσάλινη» στην αρχή κάθε έτους

Ταυτόχρονα με την περίπτωση Πόποβιτς ο Κετσπάγια είναι ανοικτός και στην ενίσχυση με παίκτη κάτω των 22. Στόχος είναι να έρθει ένας ποδοσφαιριστής που θα έχει τα φόντα να βοηθήσει και να αποτελέσει σημαντικό στέλεχος του ρόστερ. Δεν είναι εύκολο να βρεθεί ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής όμως γίνεται προσπάθεια. Ο Τιμούρ δεν έχει επικεντρωθεί σε συγκεκριμένη θέση για τον παίκτη κάτω των 22 μιας και δεν αποκλείεται αν προκύψει κάτι πολύ καλό σε θέση που ίσως έχει αρκετές επιλογές να μη χάσει την ευκαιρία και να προχωρήσει την περίπτωσΉ του. Φθάνει να είναι μία ποιοτική επιλογή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ