aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Το paintball και η δυσαρέσκεια

Ανόρθωση: Το paintball και η δυσαρέσκεια

Ένα εξαιρετικά σημαντικό κομμάτι στην προσπάθεια ανάκαμψης της Ανόρθωσης είναι το κεφάλαιο της ψυχολογίας. Και αυτό γιατί η ομάδα της Αμμοχώστου είναι φανερό ότι έχει θέματα σε αυτό το κεφάλαιο και θα πρέπει να τα ξεπεράσει για να μπορέσει να βρει τα πόδια της, να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και να αρχίσει αυτό να το βγάζει μέσα στο γήπεδο.

Ο Στρέπελ κάνει ό,τι μπορεί μαζί με τους συνεργάτες του και μάλιστα το ποδοσφαιρικό τμήμα πήγε για paintball πρόσφατα έτσι ώστε να βελτιωθεί η όλη κατάσταση και να χαλαρώσουν λίγο όλοι μακριά από την ένταση και την πίεση.

Πάντως, κάτι που δείχνει να μην αρέσει ιδιαίτερα στην Ανόρθωση είναι το γεγονός ότι για δεύτερη φορά ορίζεται ντέρμπι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ημέρα Δευτέρα. Κάτι για το οποίο η ομάδα της Αμμοχώστου δεν μπορεί να κάνει κάτι, αφού και η ΑΕΚ είχε υποχρεώσεις την Πέμπτη στην Ευρώπη και ήταν μονόδρομος η διεξαγωγή του αγώνα ημέρα Δευτέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ