aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Το… όπλο του Κετσπάγια στις μετεγγραφές

Ανόρθωση: Το… όπλο του Κετσπάγια στις μετεγγραφές

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Ο Τιμούρ Κετσπάγια δέχθηκε θερμή υποδοχή από τους φίλους της Ανόρθωσης στην πρώτη προπόνηση για τη σεζόν 2019-20. Ο Γεωργιανός τεχνικός έβαλε σκοπό να δικαιώσει τις προσδοκίες των οπαδών της «Κυρίας» καθώς τα τελευταία χρόνια η αγαπημένη τους ομάδα δεν τους πρόσφερε χαρές, τίτλους και διακρίσεις.

Ο Κετσπάγια αποτελεί έναν από τους πιο αγαπητούς ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα των κυανόλευκων της Αμμοχώστου, όπως επίσης και έναν από τους πιο αγαπητούς προπονητές που κάθισαν στον πάγκο της ομάδας. Η επιστροφή του σηματοδοτεί για τους φίλους της Ανόρθωσης, την αντεπίθεση και την άνοδο της ομάδας στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και όχι μόνο.

Άλλωστε, ο ίδιος ο κόουτς αυτό χρησιμοποίησε ως… όπλο για να φέρει παίκτες στην «Κυρία». Τόσο ο Κετσπάγια όσο και το διοικητικό συμβούλιο πιστεύουν πως μπορούν να επαναφέρουν την Ανόρθωση στην κορυφή και σε αυτό το… μήκος κύματος κυμαίνονται και οι δηλώσεις των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών. Ο Γεωργιανός τεχνικός πριν ολοκληρώσει τις συμφωνίες με τους εν λόγω παίκτες (Βασιλακάκης, Γκαλίτσιος, Σελίν, Χατζιβασίλης, Μαργκάσα, Οκριασβίλι, Λόρια, Βρκοτς), μίλησε κατ’ ιδίαν μαζί τους, γι’ αυτό και όλοι δηλώνουν μεταξύ άλλων «πάμε για πρωτάθλημα, να είμαστε οι καλύτεροι του πρωταθλήματος».

Ο κόουτς της «Κυρίας» έχει βάλει ψηλά τον πήχη ενόψει της νέας σεζόν αφού αποτελεί και για τον ίδιο προσωπικό στοίχημα η επιτυχία του στην ομάδα της Αμμοχώστου. Πρώτο του μέλημα είναι να περάσει τη δική του φιλοσοφία σχετικά με τους στόχους που έχουν τεθεί και έπειτα η σκληρή δουλειά εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ