aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Το «όχι» του Κετσπάγια για μετεγγραφή του Κορρέα

Ανόρθωση: Το «όχι» του Κετσπάγια για μετεγγραφή του Κορρέα

TΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Η σημαντικότερη επιτυχία της Ανόρθωσης τα τελευταία 13 χρόνια είχε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Παύλου Κορρέα. O 22χρονος κεντρικός αμυντικός με δύο τέρματα, τα πρώτα της επαγγελματικής του καριέρας, οδήγησε την «Κυρία» στη νίκη με 3-1 επί του ΑΠΟΕΛ, που χάρισε το εισιτήριο της πρόκρισης στον τελικό κυπέλλου, για πρώτη φορά μετά το 2008.

«Είναι απ’ αυτές τις νύχτες που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ήταν ευλογία που πέτυχα δύο γκολ και βοήθησα την ομάδα μου να περάσει στον τελικό», δήλωσε πανευτυχής μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Κύπριος διεθνής με την Ελπίδων. Η βραδιά της περασμένης Τετάρτης δικαίωσε τον Κορρέα για την επιλογή του να επιστρέψει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», παρά τις επιφυλάξεις που είχε το περασμένο καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Κούπα και τα υπόλοιπα στην ώρα τους

Το πρώτο μισό της φετινής σεζόν κύλησε απογοητευτικά για τον Κορρέα με μόλις πέντε ολιγόλεπτες συμμετοχές. Αν και δεν ήταν στις αρχικές επιλογές του Κετσπάγια, ο Γεωργιανός απάντησε αρνητικά στο ενδεχόμενο παραχώρησής του τον Ιανουάριο στον Εθνικό. Και όπως ο ίδιος παραδέχθηκε μετά τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, μάλλον καθυστέρησε να τον εμπιστευθεί. «Τον πιστέψαμε και αυτός με το παιχνίδι του έδειξε ότι αξίζει που παίζει στην ομάδα. Μπορεί και εγώ να άργησα να τον χρησιμοποιήσω, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ», ήταν η εξομολόγηση του 53χρονου προπονητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ