aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Το «όχι» στην Λεχ Πόζναν και οι... ματιές σε Κβιλιτάια

Ανόρθωση: Το «όχι» στην Λεχ Πόζναν και οι… ματιές σε Κβιλιτάια

Δεν περνούν απαρατήρητες στη Γεωργία οι προσπάθειες του Νίκα Κατσαράβα για μετεγγραφή. Οι Γεωργιανοί σημειώνουν πως ο υψηλόσωμος επιθετικός της Ανόρθωσης «ψάχνεται» σε Ρωσία και Πολωνία, ώστε να συνεχίσει εκεί την ποδοσφαιρική του καριέρα με την ιστοσελίδα crystalsport.ge επικαλούμενη ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας Goal.com.cy να σημειώνει πως η ρήτρα αγοράς του Γεωργιανού φορ φτάνει στις 500.000 ευρώ.

Στο ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα της Γεωργίας σημειώνει πως στη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο η Λεχ Πόζναν ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του Νίκα Κατσαράβα, όμως σε προκαταρκτικές επαφές που είχε με τον ποδοσφαιριστή ο ίδιος απέρριψε την προσφορά που του έγινε και λίγο αργότερα προχώρησε σε ανανέωση του συμβολαίου του με την Ανόρθωση.

Οι Γεωργιανοί σημειώνουν ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια προσανατολίζεται να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της «Κυρίας» και ανάμεσα στους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους είναι ο Γκιόργκι Κβιλτάια. Ο 26χρονος Γεωργιανός φορ της Γάνδης, όπως δημοσίευσε και η ιστοσελίδα alphanews, έχει προταθεί στην Ανόρθωση αφού αναζητεί ομάδα για να είναι βασικός. Στη Γάνδη φέτος έπαιξε 23 αγώνες πρωταθλήματος, αλλά μόνο οκτώ ως βασικός και πέτυχε ένα γκολ. Συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις έπαιξε 33 φορές σημείωσε τρία γκολ και πιστώθηκε έξι ασίστ.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: «Ενδιαφέρον για το “πολυεργαλείο” Γιάκσιτς»

Ο ύψους 1.93μ. επιθετικός τη διετία 2016-18 ήταν στη Ραπίντ Βιέννης, όπου γεμάτες σεζόν (29 και 26 συμμετοχές), ενώ σκόραρε 17 γκολ. Είναι εκ των βασικών επιθετικών της Εθνικής Γεωργίας, αφού στα προκριματικά του Euro έπαιξε έξι ματς εκ των οποίων τα πέντε στο αρχικό σχήμα.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι σε ετοιμότητα για ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της Ανόρθωσης και εφόσον προκύψει αποχώρηση από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό θα εξετάσει τις διαθέσιμες επιλογές με τον Κβιλτάια να είναι μία εξ αυτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ