aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Το νερό θα κυλήσει στο αυλάκι

Ανόρθωση: Το νερό θα κυλήσει στο αυλάκι

Ποιοι παίκτες θα μείνουν, ποιοι θα φύγουν, ποιοι θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους, ποιοι θα αποδεχθούν μειώσεις στο συμβόλαιό τους και ποιοι θα πάρουν το αεροπλάνο για την Κύπρο; Τα ερωτήματα πολλά όσον αφορά στο κεφάλαιο του προγραμματισμού στην Ανόρθωση και κάποια εξ αυτών αναμένεται να αρχίσουν να βρίσκουν απάντηση από αύριο.

Ο πρόεδρος της «Κυρίας» Αντρέας Παντελή, μαζί με τον Ρόνι Λέβι, έχουν πάρει ήδη αποφάσεις και θα αρχίσουν επαφές με ποδοσφαιριστές από το ρόστερ της ομάδας για να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Είναι σημαντικό και για τον προγραμματισμό να ξεκαθαρίσει το συντομότερο το σκηνικό για να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες που θα αποτελέσουν εφαλτήριο ενόψει της νέας σεζόν.

Είναι σίγουρο ότι ο αριθμός των παικτών που θα αποκτηθούν θα είναι διψήφιος, μιας και υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές από το υφιστάμενο ρόστερ που δεν θα έχουν θέση στη νέα Ανόρθωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ