aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: To νέο με Λαβόρδε και η συμφωνία με τους Ρώσους

Ανόρθωση: To νέο με Λαβόρδε και η συμφωνία με τους Ρώσους

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός της Ανόρθωσης για τη νέα σεζόν, όπως και η προσπάθεια που γίνεται στο οικονομικό. Ένα πρόβλημα που μπορούσε να προκαλέσει μεγάλη ζημιά ήταν η υπόθεση Ντούρις. Παρά το γεγονός ότι η διοίκηση της «Κυρίας» είχε καταβάλει το αρχικό ποσό της πρώτης δόσης που είχε συμφωνηθεί, η Όρενμπουργκ δεν είχε υπογράψει τα απαραίτητα έγγραφα και υπήρχε ο κίνδυνος σοβαρών κυρώσεων, μέχρι και αφαίρεση βαθμών. Εν τέλει, μετά από πιέσεις και επαφές, τακτοποιήθηκε το θέμα και πλέον η Ανόρθωση θα πρέπει να είναι τυπική στις υποχρεώσεις της απέναντι στην Όρενμπουργκ.

Το συνολικό ποσό που θα πρέπει να πάρουν οι Ρώσοι είναι €600.000, συν τα χρήματα για τον Μαμούκα, που αναμένεται να τα καταβάλουν οι Ανδρέας Παντελή και Κυριακός Γιάγκου, σύμφωνα με όσα οι ίδιοι υπέγραψαν. Υπάρχουν πάρα πολλές ανοικτές υποθέσεις αυτή την περίοδο και τα έξοδα είναι τεράστια. Γι’ αυτό και άτομα του διοικητικού συμβουλίου έχουν προχωρήσει ήδη σε επαφές και συναντήσεις με άτομα και εταιρείες, που μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά και δείχνουν πρόθεση να το κάνουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Oι δύο εκλεκτοί των Πουλλαΐδη – Χαμπουλλά, αύριο η ανακοίνωση

Αξίζει να αναφερθεί ότι η υπόθεση με τον Αριέλ Αρούς έχει κλείσει, μιας και ο Ισραηλινός πήρε τα χρήματα που του οφείλονταν, ενώ υπάρχει ανοικτή γραμμή με τον Ρικάρδο Λαβόρδε για το ποσό που πρέπει να πάρει. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Κολομβιανός έχει πάρει μέρος των χρημάτων του και σύντομα θα πάρει και τα υπόλοιπα. Το θετικό είναι ότι είναι συνεργάσιμος και δεν δημιουργεί προβλήματα.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Τσεκάρει νεαρούς και δανεικούς ο Τιμούρ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ