aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Το μοναδικό καλό με ονοματεπώνυμο

Ανόρθωση: Το μοναδικό καλό με ονοματεπώνυμο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Αν έχει κάτι θετικό να κρατήσει η Ανόρθωση από το στραβοπάτημα στο «Τάσος Μάρκου» απέναντι στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου (1-1), ήταν το πρώτο γκολ του Μίχαλ Ντουρίς. Ο Σλοβάκος επιθετικός κατάφερε να δει δίχτυα για πρώτη φορά από τις 6 Μαΐου, όταν είχε σκοράρει στο νικηφόρο 2-1 απέναντι στην Ομόνοια.

Από τότε αγωνίστηκε σε άλλα 11 παιχνίδια με τη φανέλα της «Μεγάλης Κυρίας», αλλά και με την Εθνική Σλοβακίας, αλλά δεν βρήκε δίχτυα. Για να σκοράρει έπρεπε νε περάσουν 820 αγωνιστικά λεπτά και πλέον οι κυανόλευκοι ελπίζουν ότι από τη στιγμή που ήρθε το πρώτο γκολ, θα έρθουν πολύ πιο εύκολα τα υπόλοιπα.

Πέρσι ο Ντουρίς είχε μέσο όρο ένα γκολ κάθε 113 λεπτά, ενώ φέτος έπρεπε να περάσουν 820 ολόκληρα λεπτά για να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο διεθνής επιθετικός έχασε και τη θέση του στην εθνική Σλοβακίας από το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα και μέσα από τα γκολ του θέλει να κερδίσει ξανά κλήση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ