aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Το μήνυμα που έστειλε ο Τιμούρ… μέσω Κοφί

Ανόρθωση: Το μήνυμα που έστειλε ο Τιμούρ… μέσω Κοφί

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο Έρβιν Κοφί έμεινε εκτός αποστολής στο παιχνίδι με την Πάφος FC και είδε το ματς της Ανόρθωσης από την κερκίδα. Ενώ με το Παραλίμνι πήρε φανέλα βασικού από τον Τιμούρ Κετσπάγια, στο αμέσως επόμενο έμεινε εκτός πλάνων, προκαλώντας ερωτηματικά.

Αυτό που λένε στην Ανόρθωση είναι ότι το ρόστερ είναι μεγάλο και κάποιοι αναγκαστικά μένουν εκτός. Ισχύει, αλλά ο Κοφί δεν έμεινε εκτός γι’ αυτό τον λόγο. Όπως έχουμε πληροφορηθεί, ο Τιμούρ Κετσπάγια ενοχλήθηκε από την αντίδραση του Γάλλου ποδοσφαιριστή όταν έγινε αλλαγή στο Παραλίμνι. Μία κίνηση που δεν άρεσε καθόλου στον Γεωργιανό τεχνικό, ο οποίος αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής όχι μόνο για να στείλει μηνύματα στον Γάλλο ποδοσφαιριστή, αλλά και στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Ο Τιμούρ, θέλει να περάσει το ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν θα ανεχθεί παρόμοια περιστατικά.

Διαβάστε επίσης: Αρτυματάς στο «Goal»: «Περίμενα καιρό για να το ζήσω»

Όλοι οι ποδοσφαιριστές κατά καιρούς μπορεί να νιώσουν λίγο έως πολύ αδικημένοι, απογοητευμένοι ή στεναχωρημένοι, όμως οφείλουν να διαχειρίζονται σωστά την όλη κατάσταση. Ειδικά όταν σε μία ομάδα υπάρχουν πολλές ποιοτικές επιλογές. Ο Κοφί φαίνεται να έχει αντιληφθεί το λάθος του, να πήρε το μήνυμα και να προετοιμάζεται για να επιστρέψει. Λογικά με τον Απόλλωνα θα είναι έτοιμος να διεκδικήσει ξανά θέση στην ενδεκάδα. Δεν θα είναι εύκολο μετά την τελευταία εμφάνιση της Ανόρθωσης, όμως, η αλήθεια είναι ότι ο Κετσπάγια θα κρίνει μέσα από τις προπονήσεις ποιους θα χρησιμοποιήσει. Όσοι δουλεύουν σκληρά και καθημερινά τα δίνουν όλα, θα πάρουν ευκαιρία.

Ήδη στα πρώτα τρία παιχνίδια της σεζόν χρησιμοποιήθηκαν 17 συνολικά ποδοσφαιριστές και όσο περνάνε οι αγωνιστικές, ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί αισθητά μιας και στο ρόστερ υπάρχουν πολλοί παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν. Οπότε, αργά ή γρήγορα θα πάρουν την ευκαιρία τους. Στο χέρι τους είναι να καταφέρουν να την εκμεταλλευθούν και να καθιερωθούν. Δεν είναι εύκολο, αλλά σίγουρα θα τους δοθεί η ευκαιρία, αν και εφόσον στις προπονήσεις βγάζουν τον καλύτερο τους εαυτό και δείχνουν θέληση, πάθος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ