aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Το μικρό ρόστερ που… αφήνει σημάδια και ο Βργκοτς

Ανόρθωση: Το μικρό ρόστερ που… αφήνει σημάδια και ο Βργκοτς

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Είναι φανερό ότι οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης δεν έχουν τη φρεσκάδα και τα τρεξίματα στα τελευταία της παιχνίδια, που παρουσίαζαν στο προηγούμενο διάστημα της σεζόν. Οι συνεχόμενες υποχρεώσεις και το γεγονός ότι δεν υπάρχει μεγάλο βάθος στο ρόστερ είναι στοιχεία που κάνουν σταδιακά την εμφάνισή τους. Αυτό φαίνεται πως έχει επηρεάσει την απόδοση κάποιων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι βγάζουν κούραση στον αγωνιστικό χώρο, αφού δεν έχουν πάρει ανάσες.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ξέρει πολύ καλά τα δεδομένα και φάνηκε και στο πρώτο παιχνίδι κυπέλλου με τη Νέα Σαλαμίνα πως ήθελε να ξεκουράσει κάποιους παίκτες. Στο δεύτερο μέρος όμως, αναγκάστηκε να τους ρίξει στο ματς με αποτέλεσμα οι ίδιοι που τραβούν το κουπί να καλούνται να βγάζουν μονίμως τα κάστανα από τη φωτιά.

Κάτι που ίσως δημιουργήσει προβλήματα στην πορεία της Ανόρθωσης, καθώς η κούραση μπορεί να επιφέρει τραυματισμούς και η ζημιά να είναι μεγαλύτερη. Ο Γεωργιανός προπονητής και οι συνεργάτες του έχουν ξεκάθαρη εικόνα και θα κάνουν ό,τι μπορούν, ώστε τα συνεχόμενα παιχνίδια να μην αποτελέσουν πρόβλημα και η ομάδα να αρχίσει να ανεβάζει στροφές.

Το πιο ξεκάθαρο παράδειγμα είναι ο Μπράνκο Βργκοτς ο οποίος στα τελευταία ματς βγάζει έντονη κούραση και έλλειψη συγκέντρωσης. Είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν έχει χάσει λεπτό στο πρωτάθλημα για την Ανόρθωση. Ακολουθούν με συμμετοχές και στα 20 παιχνίδια πρωταθλήματος οι Γκόρντον Σίλντενφελντ και Ρούβεν Ράγιος, στα 19 ματς είναι ο Κωστάκης Αρτυματάς και στα 18 οι Μουρτάζ Νταουσβίλι, Γκιόργκι Λόρια και Μίχαλ Ντούρις (αρκετά ως αλλαγή). Σε μία κρίσιμη περίοδο για την ομάδα της Αμμοχώστου, η διαχείριση που θα γίνει από το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι πολύ σημαντική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ