aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Το μέλλον των Σίλντενφελντ και Στεφανέλι

Ανόρθωση: Το μέλλον των Σίλντενφελντ και Στεφανέλι

Οι εξελίξεις διαδέχονται η μια την άλλη στην Ανόρθωση. Τόσο διοικητικά όσο και αγωνιστικά η ομάδα της Αμμοχώστου βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Τα οικονομικά αδιέξοδα, η αποχώρηση του Ανδρέα Παντελή (σ.σ. ανέλαβε το Σωματείο τη διαχείριση της εταιρείας), το αβέβαιο μέλλον του Ουζόχο και η παρουσία της ομάδας στο β’ γκρουπ είναι τα δεδομένα στο οικοδόμημα της «Κυρίας».

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Καμία πρόθεση να κληθούν ποδοσφαιριστές

Ως φυσικό επακόλουθο, αρκετοί ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης βιώνοντας τις δύσκολες στιγμές που περνά ο Σύλλογος, σκέφτονται να αποχωρήσουν στο τέλος της σεζόν. Ειδικά αυτών που λήγει το συμβόλαιό τους, δύσκολα θα συνεχίσουν στην ομάδα της Αμμοχώστου και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ήδη άρχισαν να κυκλοφορούν διάφορα, όπως το ενδιαφέρον άλλων ομάδων για τον κεντρικό αμυντικό των κυανόλευκο, Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Ακόμη, ποδοσφαιριστής που έχει κερδίσει με το «καλημέρα» τον κόσμο της Ανόρθωσης, είναι ο Στεφανέλι, ο οποίος είναι δανεικός από την ΑΙΚ Στοκχόλμης και κατηφόρισε για το νησί μας τον Ιανουάριο. Στους αγώνες που αγωνίστηκε, έδειξε πως διαθέτει ποιότητα, ωστόσο ένα… χελιδόνι δεν μπορεί να φέρει την… άνοιξη σε μια ολόκληρη ομάδα. Το να παραμείνει στην «Κυρία» και τη νέα σεζόν φαντάζει δύσκολο, αφού δεν υπάρχει όρος για απόκτησή του με το τέλος της σεζόν εάν το επιθυμεί η Ανόρθωση.

Διαβάστε επίσης: Πουλλαΐδης: Άφιξη που φέρνει και εξελίξεις

Η διοίκηση της Ανόρθωσης καλείται να βάλει σε μια… σειρά όλα τα ανοικτά μέτωπα. Σαφώς και προτεραιότητα αποτελεί η εξεύρεση οικονομικών πόρων, αλλά η σύσταση ενός νέου διοικητικού συμβουλίου το οποίο θα επιληφθεί επί των θεμάτων ενόψει της σεζόν 2019-20. Ήδη, το όνομα του Χρίστου Πουλλαΐδη έχει δει το φως της δημοσιότητας ο οποίος ενδέχεται να εμπλακεί εκ νέου στην «Κυρία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ