aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Το κύπελλο επηρεάζει άμεσα την επόμενη αγωνιστική περίοδο

Ανόρθωση: Το κύπελλο επηρεάζει άμεσα την επόμενη αγωνιστική περίοδο

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Σε δηλώσεις του την Τετάρτη (12/5) στην εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» στον ραδιοφωνικό σταθμό «Active» o παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην προπονητής της Ανόρθωσης Χριστάκης Κασσιανός τόνισε το πόσο σημαντικό είναι για τους κυανόλευκους να κατακτήσουν το κύπελλο και να βάλουν τέλος στην ξηρασία 13 χρόνων.

Όπως είχε δηλώσει χαρακτηριστικά το πιο σημαντικό όφελος που θα αποφέρει η κατάκτηση είναι η συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για την αγωνιστική περίοδο 2021-22. Όπως εξήγησε αυτό επηρεάζει άμεσα το κτίσιμο για την ομάδα της νέας σεζόν: «Δεν είναι μόνο το οικονομικό είναι και το κτίσιμο της επόμενης σεζόν. Είναι πολύ πιο εύκολο να προσεγγίσεις κάποιον όταν ξέρει ότι θα παίξει Ευρώπη».

Αλλιώς είναι βλέπετε για έναν ποδοσφαιριστή να ξέρει ότι θα αγωνιστεί σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και θα έχει την ευκαιρία να «φανεί» και αλλιώς είναι να ξέρει ότι θα περιοριστεί στους εγχώριους αγώνες της… μικρής μας Κύπρου.

Ιδιαίτερα όσον αφορά ποδοσφαιριστές με ποιότητα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και έχουν… συνηθίσει στα ευρωπαϊκά ματς. Και η Ανόρθωση για να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο την επόμενη αγωνιστική περίοδο και να μπορέσει να διεκδικήσει με αξιώσεις τον τίτλο του πρωταθλήματος έχει ανάγκη από τέτοιους ποδοσφαιριστές, όπως έχει πει πολλάκις άλλωστε και ο προπονητής της Τιμούρ Κετσπάγια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ