aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Το «κήρυγμα» των οργανωμένων και η υπόσχεση Παντελή

Ανόρθωση: Το «κήρυγμα» των οργανωμένων και η υπόσχεση Παντελή

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Αποφασιστικότητα επικρατεί στις τάξεις της Ανόρθωσης, στοιχείο το οποίο είναι απαραίτητο για να αλλάξει η κατάσταση 180 μοίρες. Έχουν γραφτεί πολλά για την αγωνιστική εικόνα της «Κυρίας», για τον απρόσμενο και πρόωρο αποκλεισμό της από το Γιουρόπα Λιγκ αλλά και την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται αυτή τη χρονική στιγμή.

Παρά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, ακόμη δεν έχουμε παρατηρήσει το… στίγμα του Γιούργκεν Στρέπελ, καθώς ο Ολλανδός φαίνεται πως χρειάζεται επιπλέον χρόνο για να αλλάξει την Ανόρθωση. Ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές καλούνται να βοηθήσουν τόσο τον νέο τεχνικό, όσο και τους εαυτούς τους, αφού και αυτοί δεν είναι άμοιροι ευθυνών. Τουναντίον είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για το χάλι που παρουσιάζει η ομάδα της Αμμοχώστου. Όταν δεν μπορούν να ανταλλάξουν περισσότερες από μια πάσα και παρουσιάζουν εχθρικές συμπεριφορές μεταξύ τους κατά τη διάρκεια των αγώνων, τότε το πρόβλημα είναι ακόμη πιο βαθύ απ’ ότι φαίνεται.

Η χθεσινή (1/11) ανακοίνωση του Δ.Σ. των κυανόλευκων, επιβεβαιώνει αυτό που αναφέραμε στην πρώτη μας παράγραφο: Αποφασιστικότητα. Η διάμαχη μεταξύ της διοίκησης και των οργανωμένων φίλων της ομάδας, είναι το κερασάκι στην ήδη παραφορτωμένη τούρτα. Το γεγονός πως δεν δίνουν το παρών τους στο νότιο πέταλο του «Αντ. Παπαδόπουλος», δεν σημαίνει πως έχουν αφήσει την Ανόρθωση στην τύχη της.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ανέκριναν παίκτες και διοίκηση οι οργανωμένοι, πάρθηκαν αποφάσεις

Η συνάντηση των τριών πλευρών (σ.σ. διοίκησης-ποδοσφαιριστές-οργανωμένοι), φανερώνει δύο δεδομένα: Πρώτον ο Ανδρέας Παντελή και οι συνεργάτες του υποσχέθηκαν πως θα προβούν σε κάποιες ενέργειες σχετικά με την εφαρμογή της κάρτας φιλάθλου για αλλαγή του σκηνικού. Είναι πλέον κατανοητό πως χρειάζονται αυτές οι κινήσεις ώστε να επιστρέψουν οι οπαδοί στα γήπεδα, σε αθλητοπρεπή πάντα πλαίσια. Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως η εικόνα που βλέπουμε στις κερκίδες είναι καταθλιπτική. Γι’ αυτό και η διοίκηση της Ανόρθωσης θα προσπαθήσει σε συνεργασία με άλλες ομάδες, να το αλλάξει.

Δεύτερον, οι οπαδοί της «Κυρίας» έθεσαν τους ποδοσφαιριστές προ των ευθυνών τους μιλώντας σε έντονο ύφος. Πολλά φημολογούνται για τις σχέσεις μεταξύ των παικτών και εφόσον δεν υπάρχει ομοψυχία η εικόνα της Ανόρθωσης δεν μπορεί να ανατραπεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ