aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Το κίνητρο και η ανακούφιση

Ανόρθωση: Το κίνητρο και η ανακούφιση

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Βαθμολογικά αδιάφορη είναι η Ανόρθωση στο πρωτάθλημα, που είναι κατά κύριο λόγο επικεντρωμένη στον τελικό κυπέλλου της 15ης Μαΐου. Ωστόσο, ένα από τα βασικά κίνητρα των ποδοσφαιριστών της στους δύο εναπομείναντες αγώνες με ΑΕΛ στο Τσίρειο και ΑΕΚ εντός έδρας είναι να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη της στα πλέι οφ. Η ομάδα της Αμμοχώστου διανύει κάκιστη πορεία στη β’ φάση αφού σε οκτώ αγώνες συγκέντρωσε μόλις τρεις βαθμούς με ισάριθμες ισοπαλίες. Η πρώτη νίκη στα πλέι οφ αποτελεί έναν καλό λόγο για τους ποδοσφαιριστές να επιδιώξουν την καλή παρουσία, σε συνδυασμό με την προσπάθεια του Κετσπάγια να διατηρήσει την ομάδα του σε εγρήγορση ενόψει τελικού.

Εξάλλου, ανακούφιση επικρατεί στην Ανόρθωση αφού τα αποτελέσματα του διαγνωστικού ελέγχου (ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου και PCR) για τον κορωνοϊό που πέρασε ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι αρνητικά. Εξέλιξη που επιτρέπει στην ομάδα να συνεχίσει κανονικά την προετοιμασία της για τις προσεχείς υποχρεώσεις της. Ως γνωστόν, είχε προκύψει θετικό κρούσμα με ποδοσφαιριστή που ήταν στην αποστολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό αλλά δεν αγωνίστηκε.

Η χθεσινή προπόνηση της «Κυρίας» έγινε υπό το βλέμμα του Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός τεχνικός, μετά την αδιαθεσία που αισθάνθηκε με το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό, επισκέφθηκε κλινική και οι γιατροί τού συνέστησαν ξεκούραση μερικών ημερών. Προχθές απουσίασε από την προπόνηση, όμως ακόμη και σήμερα ενδέχεται οι προπονήσεις να συνεχιστούν με τις δικές του προσταγές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ