aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Το κεφάλαιο πρόεδρος και η ενόχληση με Παντελή

Ανόρθωση: Το κεφάλαιο πρόεδρος και η ενόχληση με Παντελή

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η επιστροφή Χρήστου Πουλλαΐδη στην Ανόρθωση είναι γεγονός και με τον πλέον επίσημο τρόπο. Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε τους όρους της συμφωνίας που διαπραγματεύτηκε το Δ.Σ. του Συλλόγου με τον μεγαλομέτοχο σχετικά με την Εταιρεία. Επί της ουσίας, επιστρέφεται το 21% των μετοχών του Συλλόγου στον Πουλλαΐδη και η ποδοσφαιρική «Κυρία» προχωρά στοχεύοντας σε πολύ καλύτερες μέρες, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

Έγινε ανάλυση της οικονομικής κατάστασης της εταιρείας η οποία είναι «τραγική», σύμφωνα με τον χαρακτηρισμό του Χρήστου Πουλλαΐδη και κάλεσε όλο τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό του, τονίζοντας ότι μόνος του δεν μπορεί να σηκώσει το οικονομικό βάρος. Με αυτό τον τρόπο έστειλε τα δικά του μηνύματα και στους επιφανείς Ανορθωσιάτες, ότι χρειάζεται τη στήριξή τους κάνοντας άνοιγμα να έρθουν κοντά και να βοηθήσουν. Μέσα στη συμφωνία διαχείρισης, έχει συμφωνηθεί όπως η εταιρεία αναλάβει να πληρώνει 235.000 ευρώ σε παλιά χρέη του συλλόγου, ενώ δεν αποκλείεται να βοηθήσει και με άλλους τρόπους.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση – Κτηματική: 100 άτομα από €1.000 + €50.000 από την Cablenet

Αυτό που δεν ξεκαθάρισε ακόμη είναι ποιος θα αναλάβει την προεδρία της εταιρείας μετά και την παραίτηση του Μιχάλη Χατζηπαντέλα. Είναι δεδομένο ότι ο Πουλλαΐδης θα επιχειρήσει να βάλει ένα άτομο της εμπιστοσύνης του και με το οποίο θα μπορεί να έχει συνεχή ενημέρωση αλλά και ανταλλαγή απόψεων. Στόχος του είναι να αποφύγει τα λάθη του παρελθόντος, όπως έκανε στην περίπτωση του Αντρέα Παντελή. Μάλιστα, ο μεγαλομέτοχος είναι τόσο ενοχλημένος από την κακοδιαχείριση που έγινε τον τελευταίο 1,5 χρόνο από την προηγούμενη διοίκηση, που είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να τιμωρηθούν όσοι έβαλαν το χέρι τους να φθάσει η ομάδα στο σημείο που βρίσκεται σήμερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ