aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Το καλύτερο σενάριο για τον Τιμούρ

Ανόρθωση: Το καλύτερο σενάριο για τον Τιμούρ

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Μέχρι το καλοκαίρι 2022 το νούμερο «26» θα είναι κρατημένο στην Ανόρθωση, αφού θα ανήκει στον Σπύρο Ρισβάνη. Χθες ολοκληρώθηκαν οι τυπικές διαδικασίες κι ανακοινώθηκε επίσημα η απόκτηση του 26χρονου αμυντικού για τους επόμενους 18 μήνες. Οι κυανόλευκοι ενισχύονται σε μία θέση που παρουσίασαν έλλειμμα στην τρέχουσα περίοδο, με έναν παίκτη ο οποίος ήταν η πρώτη επιλογή του Τιμούρ Κετσπάγια.

Με δεδομένο ότι ο Γεωργιανός τεχνικός θεωρούσε απαραίτητη την αποχώρηση του Γκόρτον Σίλτενφελντ, η απόκτηση του Ρισβάνη ήταν το καλύτερο σενάριο. Αυτό που απομένει είναι να διαπιστωθεί και εντός του αγωνιστικού χώρου η ενίσχυση των μετόπισθεν της «Κυρίας». Κάτι που ενδεχομένως θα γίνει και μεθαύριο, στην εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό. Θα έχει στα πόδια του τρεις προπονήσεις, αφού θα προπονηθεί εκ νέου σήμερα και αύριο.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Πρόθεση για άλλες δύο μετεγγραφές, στο… βάθος αποχώρηση

Ο Ρισβάνης ήρθε στην Κύπρο ετοιμοπόλεμος και, όπως δήλωσε κι ο ίδιος, ιδιαίτερα χαρούμενος. Γι’ αυτό και στις πρώτες του δηλώσεις ευχαρίστησε όλους όσοι του δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Ανόρθωση. «Έρχομαι εδώ με φιλοδοξίες. Θέλω η Ανόρθωση να κερδίσει όλους τους στόχους που έχει και όλοι μαζί να πετύχουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ελλαδίτης αμυντικός, ο οποίος έμαθε περισσότερα πράγματα για την ομάδα της Αμμοχώστου από τον στενό του φίλο Θεόδωρο Βασιλακάκη. Για τον βαθμό ετοιμότητάς του ανέφερε:

«Είμαι έτοιμος, ήθελα να κάνω αυτό το βήμα και ανυπομονώ να αγωνιστώ. Είμαι καλά σωματικά και ψυχολογικά, αφού πριν τέσσερις ημέρες είχαμε υποχρεώσεις στην Ελλάδα. Ξέρω ότι ο κόσμος δίνει μεγάλη ώθηση στην ομάδα. Εύχομαι σύντομα να ξεπεράσουμε τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε λόγω της πανδημίας και να ξαναγυρίσει κοντά μας».

Ο Ελλαδίτης κεντρικός αμυντικός σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε την οικογένεια του Ατρόμητου και δηλώνει έτοιμος για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

risvanis

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ