aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Το καμπανάκι του Τιμούρ

Ανόρθωση: Το καμπανάκι του Τιμούρ

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Ο Τιμούρ Κετσπάγια αναφέρθηκε με τον πλέον παραστατικό τρόπο στην τραγική εμφάνιση της Ανόρθωσης, στο φινάλε του πρωταθλήματος. «Πνευματικά και σωματικά και σε όλους τους τομείς γενικά, δεν ήμασταν στο παιχνίδι. Δεν αποτελεί δικαιολογία ο τελικός, που θα γίνει σε μία βδομάδα», ανέφερε ο Γεωργιανός τεχνικός τονίζοντας ότι «όταν είσαι τόσο κακός μια βδομάδα πριν τον τελικό, δεν είναι καλό».

Δικαιολογίες για την εμφάνιση της «Κυρίας» κόντρα στην ΑΕΚ υπάρχουν πολλές, αλλά ο Κετσπάγια κτύπησε το καμπανάκι του κινδύνου. Και στις δηλώσεις του, αλλά και προηγουμένως με τις αποφάσεις του κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Σε 35 λεπτά στο α’ μέρος έκανε αλλαγή τον Αμπαρτζουμιάν θέλοντας να δείξει τη δυσαρέσκεια του για την εικόνα που έβλεπε, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έκανε αλλαγή στην αλλαγή τον Ελουντού! Ενέργειες που υποδηλώνουν ότι κάποιοι παίκτες δεν ικανοποίησαν την τεχνική ηγεσία, ενώ προχωρώντας ένα βήμα παρακάτω ανέφερε ότι θα έκανε περισσότερες από πέντε αλλαγές αν είχε τέτοια δυνατότητα.

Η μεγαλύτερη αλήθεια του Κετσπάγια ήταν ότι «έλειπαν παίκτες που κάνουν τη διαφορά και αυτό ήταν πρόβλημα». Αναφερόταν προφανώς (σ.σ. δεν απουσίαζε κάποιος άλλος) στην απουσία των Μίχα και Οκριασβίλι. Σε ολόκληρη σχεδόν την τρέχουσα περίοδο, στην απουσία του Ισραηλινού επιτελικού μέσου, η ανάπτυξη της «Κυρίας» «ταλαιπωρήθηκε» αφάνταστα. Και δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι με τον Μίχα είναι πολύ δημιουργική. Στην απουσία του Τορνίκε Οκριασβίλι, οι ατομικές ενέργειες που θα κάνουν τη διαφορά είναι ελάχιστες κι όπως όλα δείχνουν ο Γεωργιανός μεσοεπιθετικός είναι απαραίτητος σε τέτοιου είδους παιχνίδια.

Στην ανακοίνωση για την αποστολή με την ΑΕΚ αναφερόταν ότι «ο Ντορ Μίχα κρίθηκε ανέτοιμος», ενώ για τον Τορνίκε Οκριασβίλι ότι «έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους». Ως εκ τούτου πιστεύεται ότι θα είναι στην αποστολή (και πιθανότατα στην ενδεκάδα) για τον μεγάλο τελικό της 15ης Μαΐου κόντρα στον Ολυμπιακό. Σε διαφορετική περίπτωση, σύμφωνα με τον Κετσπάγια, θα είναι πρόβλημα, αφού θα λείψουν παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ