aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: To ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί του Ράγιος

Ανόρθωση: To ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί του Ράγιος

Όταν ο Τιμούρ τον θέλει και ο ίδιος ο Ράγιος ευνοεί το σενάριο της παραμονής του, τότε οι πιθανότητες ο Ισπανός μέσος να συνεχίσει να φορά τη φανέλα με τον φοίνικα αυξάνονται σημαντικά. Σύντομα, λοιπόν, η διοίκηση της Ανόρθωσης θα «φωνάξει» και πάλι τον Ρούβεν Ράγιος για να συζητήσουν το μέλλον του στους κυανόλευκους.

Ο Ισπανός χρειαζόταν άλλες δύο συμμετοχές ώστε να ανανεωθεί αυτόματα το συμβόλαιό του, κάτι που δεν έγινε εφικτό λόγω της απόφασης για διακοπή. Επομένως, οι δύο πλευρές θα συζητήσουν από μηδενική βάση και σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα της Αμμοχώστου θα προτείνει στον Ισπανό επιτελικό μέσο συμβόλαιο με μειωμένες απολαβές κατά περίπου 50.000 ευρώ. Υπάρχει αισιοδοξία ότι ο 34χρονος μεσοεπιθετικός, αντιλαμβανόμενος και τα νέα δεδομένα μετά την πανδημία του κορωνοϊού, θ’ απαντήσει θετικά και θα παραμείνει κάτοικος στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Σήμερα η συνάντηση με τους αρχηγούς, πάει με κοινή πρόταση

Ισχυρός σύμμαχος για τον Ράγιος είναι τα «επιτεύγματά» του σε αρκετούς αγώνες της τρέχουσας περιόδου. Με τον Κετσπάγια προπονητή, εμφανίστηκε αναγεννημένος κι έδωσε λύσεις στο σκοράρισμα όσο κανένας άλλος συμπαίκτης του (πέτυχε 14 τέρματα). Δεν ήταν λίγα τα ματς που αναδείχθηκε «πολυτιμότερος» της «Κυρίας», ίσως και της αγωνιστικής και η παρουσία του στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν κρίνεται ως πετυχημένη. Όλα αυτά θα προσμετρηθούν από τη διοίκηση και πιστεύεται ότι ο 34χρονος επιτελικός θα πει το «ναι» για την παραμονή του για άλλη μια σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ