aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Το «φάντασμα» του Τιμούρ δεν (θα) υπάρχει πια!

Ανόρθωση: Το «φάντασμα» του Τιμούρ δεν (θα) υπάρχει πια!

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Το ήξεραν εδώ και σχεδόν ένα μήνα. Το διάβαζαν καθημερινά, το άκουγαν καθημερινά, αλλά δεν ηρεμούσαν. Ήθελαν να πάρει επίσημη μορφή η συμφωνία, μήπως και στραβώσει τίποτα στην πορεία. Πλέον, τίποτα δεν μπορεί να στερήσει από τους φίλους της Ανόρθωσης αυτό που περίμεναν εδώ και 10 ολόκληρα χρόνια. Να δουν ξανά τον Τιμούρ Κετσπάγια με τον φοίνικα στο στήθος.

Ο αγαπημένος καραφλός των οπαδών της «Κυρίας» ανακοινώθηκε και επίσημα από την ομάδα της Αμμοχώστου για συμβόλαιο δύο χρόνων και επιστρέφει στον πάγκο της Ανόρθωσης, όπου έζησε στιγμές δόξας και καθολικής αναγνώρισης οδηγώντας την ομάδα στις μεγαλύτερες επιτυχίες της ιστορίας της.

Διαβάστε επίσης: Κίκης Κωνσταντίνου και Νικολάου στο «Goal» για την επιστροφή Τιμούρ

Αποχώρησε επεισοδιακά τον Απρίλη του 2009 και παρά τις κατά καιρούς κρούσεις που του έγιναν για επιστροφή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ήταν αρνητικός. Ένα χρόνο πριν με γραπτή δήλωσή του ξεκαθάριζε ότι δεν επιστρέφει με τον Ανδρέα Παντελή στον διοικητικό θώκο. Τα δεδομένα στα διοικητικά της «Κυρίας» άλλαξαν. Η δεύτερη θητεία του Ανδρέα Παντελή ολοκληρώθηκε (σχεδόν) όσο επεισοδιακά και η πρώτη και άνοιξε ο δρόμος για την πολυαναμενόμενη επιστροφή του Κετσπάγια.

Το «φάντασμα» του Τιμούρ σε κάθε «στραβό» αποτέλεσμα ήταν πάνω από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» εδώ και μια δεκαετία. Ακόμα και όταν ο Γεωργιανός πήγε στον ΑΠΟΕΛ τον Αύγουστο του 2015 και λίγο αργότερα μερίδα φίλων της Ανόρθωσης τον υποδέχθηκαν με πλαστά χαρτονομίσματα, ελάχιστοι ήταν αυτοί που δεν το ήθελαν ξανά στον πάγκο της «Κυρίας». Ήταν… γραφτό μία μέρα ο Τιμούρ Κετσπάγια να γυρίσει στην Ανόρθωση. Η επιστροφή του προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού και αυτό το αντιλαμβάνεται κανείς από τα εκατοντάδες μηνύματα και τις 1300 αντιδράσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Ανόρθωσης και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κάποιοι ευχαρίστησαν τον Θεό, άλλοι παραδέχθηκαν ότι έγινε αυτό που ποθούσαν εδώ και δέκα χρόνια.

Η επιστροφή του Τιμούρ Κετσπάγια σαφώς και δεν αρκεί από μόνη της να βάλει τέλος στην «ξηρασία» μίας δεκαετίας. Χρειάζεται υπομονή από τον κόσμο, χρήμα και στήριξη από τη διοίκηση και μπόλικη δουλειά. Όμως, ανεξάρτητα από το αν η δεύτερη θητεία του Γεωργιανού στον πάγκο της Ανόρθωσης στεφθεί με επιτυχία ή όχι, η παρουσία του και μόνο θα διώξει μια και καλή το «φάντασμα» του Κετσπάγια που «ρίζωσε» εδώ και μία δεκαετία στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ