aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Το επικρατέστερο σενάριο για το ντέρμπι με την Ομόνοια

Ανόρθωση: Το επικρατέστερο σενάριο για το ντέρμπι με την Ομόνοια

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η επόμενη ημέρα της νίκη με 1-0 επί της Πάφος FC βρήκε την Ανόρθωση στο γήπεδο πρωινιάτικα για αποθεραπεία (όσοι αγωνίστηκαν). Έτσι, θα πάει σερί δίχως ρεπό για το ντέρμπι της ερχόμενης Τρίτης με την Ομόνοια στο ΓΣΠ.

Αναφορικά με τα αγωνιστικά δεδομένα, το επικρατέστερο σενάριο είναι να μη διαφοροποιηθούν σε σχέση με το χθεσινό ματς. Στο ιατρικό δελτίο βρίσκονται οι Μπράνκο Βργκοτς και Γεβγέν Σελίν.

Όπως πληροφορήθηκε το Goal.com.cy, ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός δεν προλαβαίνει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του έως το παιχνίδι με το «τριφύλλι». Όσο για τον Ουκρανό αριστερό μπακ, έχει κάπως περιορισμένες πιθανότητες να τεθεί στη διάθεση του Τιμούρ Κετσπάγια και το πιο πιθανό είναι να μείνει και αυτός ξανά εκτός αποστολής.

Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχουν νεότερα για την κατάσταση του Τονρίκε Οκριασβίλι, ο οποίος ακόμα δεν μπήκε σε φουλ ρυθμό εκγύμνασης.

Όπως και να έχει, απομένουν δύο προπονήσεις έως την Τρίτη και την ολοκλήρωση της μίνι-προετοιμασίας για το ντέρμπι στη Λευκωσία. Έως τότε ο Γεωργιανός προπονητής θα γνωρίζει περισσότερα για την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ