aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Το… έκοψε και ο Σίλντενφελντ για μετεγγραφή

Ανόρθωση: Το… έκοψε και ο Σίλντενφελντ για μετεγγραφή

Τις προηγούμενες ημέρες έγινε γνωστό ότι ο Γκόρντον Σίλντενφελντ προπονείται με τη Σίμπενικ και κάποια κροάτικα ΜΜΕ έκαναν υποθέσεις ότι ο πολύπειρος αμυντικός είναι πολύ πιθανόν να συνεχίσει την καριέρα του στη συγκεκριμένη ομάδα.

Ωστόσο, όπως γράψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, το συμβόλαιο του πανύψηλου άσου της Ανόρθωσης έχει ήδη ανανεώθηκε αυτόματα βάσει συμμετοχών, όπως προνοούσε συγκεκριμένος όρος, γι’ αυτό και στην ομάδα της Αμμοχώστου δεν ανησυχούν, ενώ είναι και ενήμεροι για την παρουσία του ποδοσφαιριστή στις προπονήσεις της κροατικής ομάδας, δίνοντάς του μάλιστα και σχετική άδεια.

Τα κροατικά δημοσιεύματα ήρθε να διαψεύσει και ο ίδιος ο Σίλντενφελντ, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «sibenskiportal.rtl.hr»: «Όχι, απλά προπονούμαι με την ομάδα της Σίμπενικ για να διατηρηθώ σε φόρμα. Έχω συμβόλαιο με την Ανόρθωση, είμαι περισσότερο από ικανοποιημένος εκεί, οπότε μένω στην Κύπρο. Θα παίξω ξανά για τον Σίμπενικ μια μέρα; Ποτέ μην πεις ποτέ».

Ερωτηθείς για το πότε σκοπεύει να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, αλλά και για την απόφαση για οριστική διακοπή του πρωταθλήματός μας, είπε τα ακόλουθα: «Δεν έχω ιδέα πότε θα συνταξιοδοτηθώ, μια τέτοια πιθανότητα δεν πέρασε ποτέ στο μυαλό μου. Το σώμα με ακούει και όσο συμβαίνει αυτό, θα παίζω. Ήμασταν στην κορυφή σχεδόν σε ολόκληρο το πρωτάθλημα, και στους δύο τελευταίους αγώνες πριν από τη διακοπή λόγω του κορωνοϊού, η Ομόνοια μας έπιασε στην κορυφή, αλλά λόγω της καλύτερης διαφοράς στα γκολ, και της διακοπής, θα πάει αυτή στο Τσάμπιονς Λιγκ και εμείς στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι άνθρωποι μας στον σύλλογο πιστεύουν ότι δεν είναι δίκαιο, κάτι που όντως δεν είναι».

Κλείνοντας, μίλησε για τον καιρό στη χώρα μας και τις υψηλές θερμοκρασίες: «Στην Κύπρο στους 50 βαθμούς Κελσίου και δεν θα ήταν υγιές, στην πραγματικότητα δεν θα ήταν δυνατό να παίξουμε ποδόσφαιρο σε τέτοιες συνθήκες. Ούτε καν ο σκύλος μου θέλει να πάει βόλτα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ