aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού

Ανόρθωση: Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Την προηγούμενη βδομάδα η Ανόρθωση πέταξε ήταν ακατάδεκτη στα ευνοϊκά γι’ αυτήν αποτελέσματα που προηγήθηκαν για την 9η αγωνιστική.

Η «Κυρία» πήγε στο «Στέλιος Κυριακίδης» για τον αγώνα με την Καρμιώτισσα ξέροντας πως ο Απόλλων αναδείχθηκε ισόπαλος με τον ΑΠΟΕΛ και η Ομόνοια ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο.

Με «διπλό» η ομάδα της Αμμοχώστου θα ανέβαινε στην κορυφή της βαθμολογίας, όμως πάτησε την μπανανόφλουδα απέναντι στη σκληροτράχηλη Καρμιώτισσα που έβαλε δύσκολα σε όλους τους μεγάλους. Το ισόπαλο 1-1 σταμάτησε το νικηφόρο σερί τριών αγώνων της Ανόρθωσης και της έφραξε τον δρόμο προς την κορυφή.

Μία βδομάδα αργότερα η Ανόρθωση βρίσκεται στην ίδια αφετηρία. Ο Απόλλων ηττήθηκε από την Καρμιώτισσα, η ΑΕΛ έχασε από την Πάφος FC και η Ανόρθωση με νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ έχει ξανά την ευκαιρία να περάσει στην πρώτη θέση και στο +3 από τον Απόλλωνα.

Στη θεωρία το εμπόδιο της «Κυρίας» το απόγευμα της Κυριακής είναι υψηλότερο, όμως στο «σπίτι» τους οι κυανόλευκοι καλούνται να πετύχουν την έβδομη φετινή νίκη τους.

Σε σχέση με τον αγώνα κυπέλλου κόντρα στην Πάφος FC, δεδομένη πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Κβιλιτάια στο αρχικό σχήμα, ενώ φανέλα βασικού με αξιώσεις διεκδικούν οι Κορέια, Καλτσάς και Κώστας Αρτυματάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ