aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Το διπλό… ολίσθημα του Ντουγκλάο

Ανόρθωση: Το διπλό… ολίσθημα του Ντουγκλάο

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Τα «μαύρα» της  τα χάλια, έχει στη φετινή σεζόν η Ανόρθωση και σ’ αυτό ευθύνονται αρκετά οι ακριβοπληρωμένοι ποδοσφαιριστές της. Ανάμεσά τους και ο Ντουγκλάο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός σύνθεσε πέρσι μαζί με τον Σίλντελφελντ ένα από τα καλύτερα δίδυμα στην άμυνα του πρωταθλήματος, αλλά φέτος έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, όπως βέβαια και οι πλείστοι συμπαίκτες του.

Ο υψηλόσωμος αμυντικός υπέπεσε σε δύο πανομοιότυπα φάουλ στους αγώνες με ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ έξω από την περιοχή, τα οποία πλήρωσε η ομάδα του καθώς μετατράπηκαν σε γκολ από τους Λαρένα και Νατέλ αντίστοιχα (ευθύνη έχει και ο τερματοφύλακας Βάργκιτς).

Διαβάστε επίσης: Φρανσίς Ουζόχο για την Ανόρθωση (video)

Η ποιότητα του Ντουγκλάο είναι δεδομένη, το απέδειξε κατά την περσινή περίοδο, ωστόσο θα πρέπει να ανεβάσει ξανά στροφές και να γίνει ο περσινός «απροσπέλαστος» πύργος αν θέλει να δει ξανά την ομάδα του να ορθοποδήσει. Κυρίως θα πρέπει να αποφύγει απερίσκεπτες ενέργειες, όπως το φάουλ που έφερε τη δεύτερη κίτρινη-αποβολή στο ματς με την ΑΕΚ.

Το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της περιόδου και ήδη εκδηλώθηκε δημόσια πρόθεση της διοίκησης Ανδρέα Παντελή για ανανέωση της συνεργασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ