aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: To διπλό κέρδος στις δύο μετεγγραφές του Κετσπάγια

Ανόρθωση: To διπλό κέρδος στις δύο μετεγγραφές του Κετσπάγια

Πιο επιθετικά άκρα και περισσότερες διαθέσιμες επιλογές, δίνουν στην Ανόρθωση οι μετεγγραφές των Άντερσον Κορέια και Χοφχάνες Αμπαρτζουμιάν. Ο Τιμούρ Κετσπάγια γι’ άλλη μία φορά έκανε πράξη την προσφιλής τακτική του να ενισχύει τις ομάδες του με ποδοσφαιριστές από την εγχώρια αγορά.

Ο Βραζιλιάνος ακραίος μπακ την τελευταία διετία ήταν εκ των κορυφαίων αριστεροπόδαρων ακραίων αμυντικών, ενώ ο Αρμένιος ήταν σταθερά εκ των διακριθέντων της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου. Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο οι επιθετικές αρετές, αφού στα πλείστα παιχνίδια των ομάδων τους ανεβοκατέβαιναν την πλάγια γραμμή ουκ ολίγες φορές.

Γκαλίτσιος και Σελίν ναι μεν είχαν καλή παρουσία στη λήξασα σεζόν, όμως επιθετικά υστερούσαν και ο Τιμούρ Κετσπάγια φρόντισε από νωρίς να προσθέσει στη κυανόλευκη «μηχανή» άλλες δύο διαθέσιμες επιλογές για τα άκρα της άμυνας.

Διαβάστε επίσης: Ο χρόνος κυλάει κατά του Ράγιος, ο Κετσπάγια κρατάει το «κλειδί»

Ανάλογα από τον αντίπαλο και τη φιλοσοφία που θα έχει η Ανόρθωση ο Κετσπάγια θα προχωρεί και στην επιλογή των ποδοσφαιριστών για τις θέσεις των ακραίων μπακ. Επιπλέον, ο τεχνικός της Ανόρθωσης έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει περισσότερες φορές σχηματισμό με τρεις ποδοσφαιριστές στην άμυνα είτε 3-4-3 είτε 3-5-2. Στο πρωτάθλημα που έληξε πρόωρα όσες φορές το επιχείρησε η ομάδα της Αμμοχώστου δεν ήταν καλή, αφού απαραίτητη προϋπόθεση για σχηματισμό με τρεις στην άμυνα είναι οι μπακ – χαφ.

Νοούμενου ότι οι Σελίν και Γκαλίτσιος έχουν τη δυνατότητα να πλαισιώσουν τους Σίλντενφελντ και Βργκοτς στο κέντρο της άμυνας πολύ πιθανόν ο Κετσπάγια να παρατάξει την Ανόρθωση στη νέα σεζόν με τρεις στόπερ και τους Κορέια – Αμπαρτζουμιάν σε ρόλο φουλ – μπακ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ