aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Το διώξιμο από το γεύμα, η συγνώμη και… πρώτοι στην προπόνηση

Ανόρθωση: Το διώξιμο από το γεύμα, η συγνώμη και… πρώτοι στην προπόνηση

Ο Τιμούρ Κετσπάγια πήρε το ρίσκο να αφήσει εκτός αποστολής από το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην «Αρένα» τους Λόρια και Κατσαράβα για έναν όχι και τόσο σοβαρό λόγο. Οι δύο Γεωργιανοί καθυστέρησαν να πάνε στο γεύμα της ομάδας το μεσημέρι πριν τον αγώνα με τον τεχνικό της «Κυρίας» να τους διώχνει από το γεύμα και εν συνεχεία να ανακοινώνει στα αποδυτήρια ότι δεν θα είναι στην αποστολή.

Λόρια και Κατσαράβα απολογήθηκαν στον Κετσπάγια πριν την ανακοίνωση της ενδεκάδας, όμως ο Τιμούρ δεν άλλαξε απόφαση παρόλο που γνώριζε ότι θα στερηθεί τις υπηρεσίες δύο βασικών παικτών. Ιδίως ο διεθνής τερματοφύλακας ήταν βασικός και αναντικατάστατος στη θέση του «άσου» και εκ των κορυφαίων της «Κυρίας» στο πρωτάθλημα.

«Μπορεί να έπαιζαν και να χάναμε ή να έπαιζαν και να κερδίζαμε πιο εύκολα», είπε στη συνέντευξη Τύπου ο 51χρονος προπονητής, ο οποίος παραδέχθηκε ότι έπαιξε ρόλο στην απόφασή του το γεγονός ότι είναι συμπατριώτες του και από αυτούς περιμένει να είναι υπόδειγμα. Η Ανόρθωση έφυγε με ιστορικό «διπλό» από την «Αρένα», καθώς κέρδισε την ΑΕΚ (2-1) στη νεόκτιστη έδρα της για πρώτη φορά, αλλά και σε ενδεχόμενο ήττας ο Κετσπάγια δεν θα μετάνιωνε λεπτό για την απόφασή του.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Θύμωσε στο παιδί (βαπτιστικό) σου για να σέβεται τον… γείτονα!

Λόρια και Κατσαράβα σεβάστηκαν απόλυτα την επιλογή του προπονητή τους, παρακολούθησαν την αναμέτρηση από τα επίσημα του γηπέδου και το πρωί της Κυριακής (1/12) ήταν από τους πρώτους που παρευρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο «Αντώνης Καρράς» για την προπόνηση.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ – Ανόρθωση: Μη βάζεις το χέρι στη «φωτιά», μπορεί να είναι οφθαλμαπάτη!

Το όλο θέμα θεωρείται λήξαν και άπαντες εμπέδωσαν ότι με τον Τιμούρ Κετσπάγια προπονητή η πειθαρχία εντός και εκτός γηπέδων είναι πάνω απ’ όλους και απ’ όλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ