aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Το διάταγμα, τα νομικά μέτρα και η απόφαση της ΟΥΕΦΑ

Ανόρθωση: Το διάταγμα, τα νομικά μέτρα και η απόφαση της ΟΥΕΦΑ

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Σύμφωνα με τους διοικούντες την Ανόρθωση, σημαντικό ρόλο στην απόφαση της άτυπης Γενικής Συνέλευσης και του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ για παράταση της απόφασης για το μέλλον του πρωταθλήματος παρά το ισχυρό «ρεύμα» διακοπής, διαδραμάτισε το διάταγμα του υπουργείου Υγείας που εκδόθηκε την Παρασκευή το πρωί και επέτρεπε ατομικές προπονήσεις ποδοσφαιριστών, σε μικρές ομάδες των πέντε ατόμων, στο γήπεδό τους.

Ήταν ουσιαστικά η απάντηση που περίμεναν οι κυανόλευκοι στην επιστολή τους την Πρωτομαγιά και η οποία απαντήθηκε από το Κράτος με καθυστέρηση οκτώ ημερών! Χωρίς αυτό το διάταγμα, που δίνει τη δυνατότητα άλλων δέκα ημερών προπόνησης, πολύ δύσκολα τα μέλη της συνέλευσης της ΚΟΠ θα πείθονταν ότι υπάρχει χρόνος. Ας μην ξεχνάμε, ότι αξιωματούχοι της ΚΟΠ είχαν ορίσει στα χρονοδιαγράμματα τους, την έναρξη προπονήσεων, το αργότερο στις 8-9 Μαΐου!

Διαβάστε επίσης: Εικόνες από την επιστροφή παικτών της Ανόρθωσης στο «Αντώνης Καράς»

Οι κυανόλευκοι της Αμμοχώστου, θεωρούν επίσης ότι επικράτησαν πιο ώριμες σκέψεις από τις επιστολές της Ανόρθωσης και της ΑΕΚ (της περασμένης Πέμπτης) που σημείωναν μεταξύ άλλων ότι επιφυλάσσουν κάθε νόμιμο δικαίωμά τους σε περίπτωση που διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας. Επίσης, πιστεύουν ότι «μέτρησε» η πιο προσεκτική ανάγνωση των αποφάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΟΥΕΦΑ που καθόριζαν με σαφήνεια τις παραμέτρους συνέχισης ή διακοπής της δράσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ