aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Το χαμόγελο του Τιμούρ και το πλάνο για το 7x3!

Ανόρθωση: Το χαμόγελο του Τιμούρ και το πλάνο για το 7×3!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Με σημερινή προπόνηση η Ανόρθωση ολοκληρώνει την προετοιμασία της για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ. Ο Τιμούρ Κετσπάγια μπορεί να χαμογελά αφού είδε χθες τον Μαργκάσα να ανεβάζει ρυθμό και να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα, όμως δύσκολα θα πάρει φανέλα βασικού. Και αυτό γιατί, απουσίαζε αρκετές μέρες από τις προπονήσεις και είναι ρίσκο να βρεθεί κατευθείαν στο αρχικό σχήμα με μόλις δύο προπονήσεις. Έτσι, η τεχνική ηγεσία κάνει σκέψεις να τον αφήσει στον πάγκο και αν χρειαστεί να περάσει ως αλλαγή στον αγώνα.

Το πλάνο του Κετσπάγια μπορεί να μην έχει οριστικοποιηθεί, αλλά κάποια πράγματα μπορούν να λεχθούν όσον αφορά στις προθέσεις του. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Λόρια, σε ρόλο δεξιού μπακ ο Γκαλίτσιος, αριστερού ο Σελίν και κεντρικοί αμυντικοί οι Σίλντενφελντ και Βργκοτς. Στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Αρτυματάς μαζί με τον Νταουσβίλι και σε ρόλο επιτελικού ο Ρούβεν Ράγιος. Ο τελευταίος βρίσκεται σε δαιμονιώδη αγωνιστική κατάσταση και με τα 10 γκολ που έχει ήδη πετύχει, θα αποτελέσει για την Ανόρθωση σε ένα ακόμη παιχνίδι τον ηγέτη της.

Πάντως, αντί του Νταουσβίλι τη θέση διεκδικούν οι Μαργκάσα, Βασιλακάκης, Κοφί και Ιωάννου. Ο Κετσπάγια αρέσκεται σε εκπλήξεις πολλές φορές, αλλά πιθανό να μην προχωρήσει σε κάποια κίνηση που θα ξαφνιάσει στο ντέρμπι. Στα άκρα της επίθεσης, δεξιά θα είναι ο Καλτσάς, αριστερά ο Οκριασβίλι και στην κορυφή ο Κατσαράβα έχει μικρό προβάδισμα αντί του Ντούρις ή του Σαντίκ.

Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό και η «Κυρία» θέλει να πάει στο ΑΕΚ Αρένα με στόχο να συνεχίσει το πολύ καλό της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Θέλει το πρώτο «μεγάλο» εκτός έδρας τρίποντο και αν τα καταφέρει θα διατηρηθεί στην κορυφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ