aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Το «μπλακ άουτ» του Αμπαρτζουμιάν

Ανόρθωση: Το «μπλακ άουτ» του Αμπαρτζουμιάν

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Ο βαθμός δυσκολίας της κατάκτησης του τρίποντου στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, αυξήθηκε για την «Κυρία» λόγω και της αποβολής του Χοφχάνες Αμπαρτζουμιάν. Ο Αρμένιος διεθνής δεν ήταν καθόλου συγκεντρωμένος στη φάση που αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, γεγονός που δεν άρεσε καθόλου στον προπονητή του.

Στη δεύτερη συμμετοχή του στην ενδεκάδα και πάλι δεν κατάφερε να συμπληρώσει ενενηντάλεπτο. Την πρώτη φορά κόντρα στον Ολυμπιακό τραυματίστηκε και αποχώρησε στο 43’, ενώ προχθές αποβλήθηκε στο 48’! Ο Κετσπάγια πιστεύει στον Αμπαρτζουμιάν, με την προϋπόθεση ότι είναι προσηλωμένος στα καθήκοντά του, χωρίς «μπλακ άουτ» και χωρίς απερίσκεπτες ενέργειες, όπως στο «Αμμόχωστος».

Τα ίδια, βέβαια, απαιτεί και από κάποιους άλλους παίκτες, από τους οποίους λείπει το καθαρό μυαλό και οι προϋποθέσεις και ευκαιρίες για κάτι καλό, πετάγονται στον κάλαθο των αχρήστων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ