aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Το μπέρδεμα με Μανιά και οι επόμενες κινήσεις μετά τον Ελλαδίτη

Ανόρθωση: Το μπέρδεμα με Μανιά και οι επόμενες κινήσεις μετά τον Ελλαδίτη

Επειδή τα χρονικά περιθώρια στενεύουν για την ολοκλήρωση του ρόστερ της Ανόρθωσης, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν είναι θέμα ωρών ή λίγων ημερών να ανακοινωθεί το επόμενο μετεγγραφικό απόκτημα που θα είναι εκτός απροόπτου ο Ελλαδίτης επιθετικός Μιχάλης Μανιάς.

Σύμφωνα με την ελλαδική ιστοσελίδα Volosday.gr, ο Μιχάλης Μανιάς υπέγραψε συμβόλαιο την περασμένη Δευτέρα με την ομάδα του Βόλου. Αναφέρεται πως βρέθηκε εκεί και «αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της Μαγνησίας, η οποία εμφανίζεται αποφασισμένη να φτάσει την υπόθεση στα άκρα»! Η πλευρά του παίκτη διαψεύδει κατηγορηματικά ότι υπέγραψε με την ομάδα του Βόλου, σημειώνοντας ότι έγιναν επαφές, αλλά δεν επισημοποιήθηκε οποιαδήποτε συμφωνία.

Μάλιστα, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ελλαδίτης επιθετικός αναμένεται στην Κύπρο την Παρασκευή (14/8) για να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του στην ομάδα της Αμμοχώστου. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο τεχνικός των κυανόλευκων, Τιμούρ Κετσπάγια, θέλει ακόμη έναν σέντερ φορ που θα αντικαταστήσει τον Νίκα Κατσαράβα τον οποίο η Ανόρθωση προσπαθεί να πουλήσει, ένα «8άρι» κι έναν τερματοφύλακα για τον κατάλογο β’.

Υπενθυμίζουμε ότι έχουν αποκτηθεί οι Τσαρλς Ελουντού, Άντερσον Κορέϊα, Τσαρλς Ελουντού, Χοβχάνες Αμπαρτζουμιάν, Γιόζεφ Χουσμπάουερ Δανιήλ Παρούτης. Και μέχρι στιγμής αποχώρησαν οι Mιχάλης Ιωάννου (δανεικός), Αντώνης Γιωργαλλίδης, Ρούβεν Ράγιος, Γιώργος Μανθάτης, Μίχαλ Ντούρις, Θεόδωρος Βασιλακάκης, Τζάνο Ανανίντζε, Nικόλας Εγγλέζου, Γιάννης Χατζηβασίλης και Φύτος Κυριάκου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ