aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Το… μπαλάκι στον Λάζαρο, η αισιοδοξία έγινε... σιγουριά

Ανόρθωση: Το… μπαλάκι στον Λάζαρο, η αισιοδοξία έγινε… σιγουριά

TOY ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Στο αεροπλάνο με προορισμό την Κύπρο θα μπει τις επόμενες μέρες ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, σύμφωνα με τις πληροφορίες που πηγάζουν από τα ενδότερα της Ανόρθωσης. Στην ομάδα της Αμμοχώστου όχι απλά αισιοδοξούν, αλλά είναι πεπεισμένοι ότι και η τρίτη μετεγγραφική επιθυμία του Τιμούρ Κετσπάγια θα εκπληρωθεί με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό να αφήνει τον Ατρόμητο, όπως και οι Ρισβάνης και Μπουσουλάτζιτς, για να φορέσει τη φανέλα με τον «φοίνικα» στο στήθος.

Η αισιοδοξία που βγαίνει από το «στρατόπεδο» της «Κυρίας» μαρτυρά ότι οι δύο πλευρές, Ανόρθωση και Χριστοδουλόπουλος, έχουν συμφωνήσει στους σημαντικότερους όρους της μεταξύ τους συνεργασίας και το νερό θα μπει στο αυλάκι μόλις ο 34χρονος μεσοεπιθετικός μείνει ελεύθερος από τον Ατρόμητο.

Ο πολυθεσίτης ποδοσφαιριστής που είναι ο μοναδικός στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου που φόρεσε τις φανέλες και των τεσσάρων μεγάλων ομάδων της χώρας (ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και Ολυμπιακού) έχει το… μπαλάκι στα πόδια. Καλείται να πάρει το χαρτί της ελευθέρας του, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για μετακόμισή του στην Κύπρο. Οι διαβεβαιώσεις που δίνει στους κυανόλευκους της Αμμοχώστου είναι ότι αυτό θα γίνει την Τρίτη ή την Τετάρτη, οπότε ζυγώνει η ώρα των οριστικών εξελίξεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ