aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Το απαραίτητο γιατρικό και το ερώτημα

Ανόρθωση: Το απαραίτητο γιατρικό και το ερώτημα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τη νίκη που θα της δώσει αυτοπεποίθηση και ψυχολογία ενόψει και της δύσκολης συνέχειας και μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές ψάχνει η Ανόρθωση.

Ο Ρόνι Λέβι είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά τη φετινή περίοδο και αυτό του δίνει τη δυνατότητα να επιλέξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Ένα ερώτημα που τίθεται είναι αν θα αλλάξει σύστημα και αν θα πάει στο 4-4-2 για να χρησιμοποιήσει δίπλα από τον Γκιούρις τον Κατσαράβα. Επειδή όμως ο Ισραηλινός έχει δείξει και στο παρελθόν ότι σπανίως αλλάζει πρόσωπα και σύστημα, το πιο πιθανό είναι να παίξει με μοναδικό προωθημένο τον διεθνή Σλοβάκο. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βάργκιτς, δεξί μπακ ο Στρούνα, αριστερά λογικά ο Μπεσάτ και κεντρικοί αμυντικοί οι Ντουγκλάο και Σίλντενφελντ. Στη μεσαία γραμμή Βίκτορ και Ιγκιεμπόρ έχουν το προβάδισμα και λίγο πιο μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο ο Ράγιος. Δεξιά της επίθεσης θα είναι ο Μικελτάντζε, αριστερά διεκδικούν τη θέση οι Σισέ και Πράνιτς και στην κορυφή ο Γκιούρις αναμένεται να προτιμηθεί αντί του Κατσαράβα. Μάλιστα, όλοι περιμένουν το πρώτο γκολ του Σλοβάκου με την ελπίδα ότι θα πάρει μπρος και θα ακολουθήσουν κι άλλα.

Ο Ρικάρδο Λαβόρδε αν και είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση δεν αναμένεται να είναι βασικός, όμως λογικά θα περάσει ως αλλαγή στο ματς. Στη διάθεση του Λέβι είναι και ο Κάτσαρ ο οποίος περιμένει την ευκαιρία από τον προπονητή του. Για την ώρα ο Λέβι δείχνει να μην τον προτιμά. Αυτό που θα επιδιώξει η Ανόρθωση στη σημερινή αναμέτρηση είναι ένα γρήγορο γκολ, καλή κυκλοφορία της μπάλας, σίγουρες μεταβιβάσεις και καθαρό μυαλό. Κάτι που λείπει από την ομάδα και πρέπει να βελτιώσει αισθητά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ