aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Την... κάνει για Πλάτρες με το ακουστικό στο αυτί για Αρτυματά

Ανόρθωση: Την… κάνει για Πλάτρες με το ακουστικό στο αυτί για Αρτυματά

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μετά την προχθεσινή (03/07) ανοιχτή προπόνηση, η Ανόρθωση μπαίνει για τα καλά σε ρυθμούς προετοιμασίας. Παλιοί και νέοι παίκτες πήραν πρώτη γεύση από τη δυναμική παρουσία του κόσμου και αντιλήφθηκαν από πρώτο χέρι τις απαιτήσεις που υπάρχουν για τη νέα σεζόν. Σήμερα (05/07) η αποστολή της ομάδας της Αμμοχώστου θα μεταβεί στις Πλάτρες, όπου οι καιρικές συνθήκες είναι πιο υποφερτές και προσφέρουν την ευκαιρία για καλύτερη δουλειά στις προπονήσεις. Η επιστροφή στη Λάρνακα θα γίνει στις 11 Ιουλίου και μία ημέρα αργότερα θα πραγματοποιηθεί φιλικό με τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι.

Ακολούθως, στις 16 Ιουλίου θα αναχωρήσει η αποστολή για την Ολλανδία, όπου θα συνεχιστεί η προετοιμασία για δύο εβδομάδες. Εκεί θα δώσει πέντε φιλικά και το τεχνικό τιμ θα βάλει τις βάσεις για τη δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας, με στόχο να είναι σε θέση να εκπληρώσει τους υψηλούς και απαιτητικούς στόχους.

Διαβάστε επίσης: Επιστολή Χαμπουλά σε Παντελή για οικονομικές ατασθαλίες!

Στις προπονήσεις των κυανόλευκων συμμετέχουν οι Φώτης Κέζος και Μιχάλης Χριστοδούλου, οι οποίοι αν ικανοποιήσουν θα αποκτηθούν. Ο Νταουσβίλι θα πάει και αυτός στις Πλάτρες και σύντομα θα ανακοινωθεί η απόκτησή του, ενώ εκκρεμεί το θέμα με τον Αρτυματά μιας και υπάρχει στασιμότητα.

Η Ανόρθωση τον θέλει, ο παίκτης περιμένει να έρθει, ωστόσο ο ΑΠΟΕΛ δεν τον παραχωρεί επειδή δεν ικανοποιείται από την προσφορά που έχει στα χέρια του. Αν οι πρωταθλητές βάλουν νερό στο κρασί τους ή αν ο σύλλογος της Αμμοχώστου ανεβάσει λίγο την προσφορά του, θα τελειώσει το θέμα. Πάντως, τα εισιτήρια διαρκείας κινούνται αρκετά ικανοποιητικά, μιας και έχουν διατεθεί κοντά στα 1.600.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ