aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Τιμούρ Κετσπάγια... σε διπλό ταμπλό

Ανόρθωση: Τιμούρ Κετσπάγια… σε διπλό ταμπλό

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Έχουμε συνηθίσει να λέμε ότι τα φιλικά είναι για τους προπονητές, ώστε να δουν κάποια πράματα τα οποία δουλεύουν στις προπονήσεις και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Έτσι είναι, μιας και ο Τιμούρ Κετσπάγια δοκιμάζει διάφορα και φαίνεται ότι σε κάποιες θέσεις θα γίνει μάχη για την ενδεκάδα. Η Ανόρθωση έδωσε το τρίτο της φιλικό προχθές και πρώτο επί ολλανδικού εδάφους. Πάντως, το γεγονός ότι ακόμη αγνοεί τη νίκη δεν προβληματίζει καθόλου.

Απέναντι στην Γκόου Αχέντ Ιγκλς (1-1), ο Γεωργιανός προπονητής παρέταξε την ομάδα του με σχηματισμό 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Λόρια, δεξιός μπακ ο Γκαλίτσιος, αριστερός ο Σελίν και κεντρικοί αμυντικοί οι Σίλντενφελντ και Βργκοτς. Στη μεσαία γραμμή ήταν οι Νταουσβίλι, Βασιλακάκης και Μαργκάσα. Στην κορυφή της επίθεσης ο Ντούρις, δεξιά ο Ράγιος και αριστερά ο Εγγλέζου. Το γκολ της Ανόρθωσης σημείωσε ο Σελίν στο 19ο λεπτό με ωραία καρφωτή κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ράγιος.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Προκαλεί μεγάλη ικανοποίηση στη διοίκηση…

Στο δεύτερο μέρος πήραν πολλοί ποδοσφαιριστές χρόνο συμμετοχής και για πρώτη φορά ο Κωστάκης Αρτυματάς. Σίγουρα, οι επιλογές στα χέρια του Κετσπάγια θα γίνουν περισσότερες και θα δώσουν βοήθεια όταν έρθει η ώρα των επίσημων υποχρεώσεων.

Πάντως, μεγαλύτερη ανάγκη υπάρχει για την απόκτηση ακραίων επιθετικών. Ακόμη δεν έχουν γίνει οι κατάλληλες προσθήκες και η «Μεγάλη Κυρία» βρίσκεται στο ψάξιμο για να βρει πλάγιους φορ που θα της δώσουν το κάτι παραπάνω. Θα γίνει σίγουρα κίνηση με παίκτη που θα έρθει για να κάνει τη διαφορά, ενώ στόχος είναι να αποκτηθεί και δεύτερος εξτρέμ, έστω και κάτω των 22 χρονών, αν κριθεί ότι μπορεί να προσφέρει ουσιαστικά.

Τη δεδομένη στιγμή η τεχνική ηγεσία έχει άλλες δυο κινήσεις ξένων-κοινοτικών για τον κατάλογο Α’ στο χέρι, συν αυτές που θα γίνουν με παίκτες κάτω των 22. Η περίπτωση του Μανθάτη παραμένει στο προσκήνιο, χωρίς κάποια σημαντική εξέλιξη επί της ουσίας. Οι επόμενες 48ωρες κρίνονται καθοριστικές για την υπόθεση, καθώς η τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης θέλει να γνωρίζει πώς θα κινηθεί. Είναι δεδομένη και η πρόθεση για ενίσχυση με έναν ακόμη τερματοφύλακα. Θα πρόκειται για κοινοτικό κάτω των 22 ετών και ήδη ο Κετσπάγι εξετάζει κίπερ, που έχουν προταθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ