aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Τιμούρ, χωρίς δικαιολογίες

Ανόρθωση: Τιμούρ, χωρίς δικαιολογίες

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Αυθεντικός, χωρίς να προσπαθεί να κρυφτεί και χωρίς να ψάχνει δικαιολογίες. Ο Τιμούρ Κετσπάγια παρουσιάστηκε και επίσημα από την Ανόρθωση και ο ίδιος ξέρει πολύ καλά πού έχει έρθει και ποιες είναι οι απαιτήσεις. Σε κανένα σημείο της παρουσίασής του δεν προσπάθησε να αναφερθεί στα πολλά άσχημα χρόνια που πέρασε η ομάδα.

Σε κανένα σημείο δεν ζήτησε πίστωση χρόνου για να έρθουν οι επιτυχίες και οι διακρίσεις. Αντίθετα, πολλές φορές είπε: «Τώρα να πω ότι χρειάζεται χρόνος; Χρόνος στην Κύπρο δεν υπάρχει. Θέλουμε κάτι και το θέλουμε χθες. Η ομάδα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους κάθε χρόνο από τη μέρα της ίδρυσής της». Είναι ξεκάθαρο ότι ο Κετσπάγια ήρθε στην Ανόρθωση με στόχο να πετύχει και να επαναφέρει την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών.

Αφού ξεκαθάρισε ότι η πίεση πάντα υπάρχει και ότι και ο ίδιος βάζει πίεση στον εαυτό του, αναφέρθηκε και στον μεγάλο του στόχο: «Δεν θα κρυφτώ, ο στόχος μου είναι αν μπορώ να κερδίσω και πρωτάθλημα και κύπελλο. Κάθε χρόνο θα βάζουμε υψηλούς στόχους και αυτό θα κυνηγήσουμε». Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι αν πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στο καλό ποδόσφαιρο και το νικηφόρο αποτέλεσμα θα επέλεγε το δεύτερο.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ