aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Τι προνοεί η συμφωνία με Λεχ Πόζναν για τον Κατσαράβα

Ανόρθωση: Τι προνοεί η συμφωνία με Λεχ Πόζναν για τον Κατσαράβα

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Ένα βήμα πριν από τη μεταγγραφή του στη Λεχ Πόζναν βρίσκεται ο Νίκα Κατσαράβα. Οι επαφές της Ανόρθωσης με την πολωνική ομάδα είναι σε προχωρημένο στάδιο και σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy, ο 26χρονος επιθετικός θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, ενώ το Καλοκαίρι του 2021, η Λεχ Πόζναν θα έχει το δικαίωμα να τον αγοράσει μέχρι το 2023.

Στη σεζόν που διανύουμε (2020/2021) οι Πολωνοί θα καλύψουν το ποσό του συμβολαίου του που διατηρεί στην Ανόρθωση (250.000 ευρώ) και για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής απομένει να συμφωνήσει ο ποδοσφαιριστής με τους Πολωνούς για τις ετήσιες απολαβές του στα επόμενα δύο χρόνια της μεταξύ τους συνεργασίας.

Το Goal.com.cy από το πρωί της Δευτέρας είχε ενημερώσει για τη μεγάλη πιθανότητα αποχώρησης του Κατσαράβα, αφού μέσα στο σαββατοκυρίακο είχαν ενταθεί οι συζητήσεις με τις ενδιαφερόμενες ομάδες.

Είναι δεδομένο πως η ομάδα της Αμμοχώστου θα κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν, αφού η μετεγγραφική περίοδος λήγει την ερχόμενη Τρίτη. Στην «Κυρία» επιθυμούν να έχουν τον Κατσαράβα διαθέσιμο στο προσεχές ντέρμπι με την Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ