aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Τι ισχύει για τους Κβίλια, Κάσια και το κασέ τους

Ανόρθωση: Τι ισχύει για τους Κβίλια, Κάσια και το κασέ τους

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Όπως γράφουν οι Γεωργιανοί, στο στόχαστρο της Ανόρθωσης βρίσκονται δύο συμπατριώτες του Τιμούρ Κετσπάγια και η ιστοσελίδα μας έχει τις λεπτομέρειες. O «έρωτας» του για τον Βαλέρια Κβίλια χρονολογείται από την προηγούμενη μετεγγραφική περίοδο, αφού ήταν στο στόχαστρο του προπονητή της Ανόρθωσης. Κάτι που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Goal.com.cy στις 21/1/2021.

Τον Ιανουάριο, όμως, ο Κβίλια είχε συμβόλαιο με την Λέγκια και η «Μεγάλη Κυρία» δεν μπορούσε να τον αποκτήσει. Φέτος τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά, αφού το συμβόλαιο του με την πολωνική ομάδα έχει ολοκληρωθεί. Όπως πληροφορούμαστε, ο ίδιος προς το παρόν θέλει να εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα προτού πάρει την απόφασή του για τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό.

Η Ανόρθωση, όπως είναι φυσικό, έχει μεγάλο όπλο τον Τιμούρ Κετσπάγια, αλλά όπως λένε οι πληροφορίες μας το κασέ του είναι υψηλό και φτάνει τις 300 χιλιάδες.

Ο άλλος παίκτης είναι ο Γκουράμ Κάσια 33 ετών και είναι παίκτης της Λοκομοτίβι Τιφλίδας. Είναι παίκτης που αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στην Αμερική και στην Ολλανδία. Το κασέ του δεν είναι απαγορευτικό για να έρθει στην Κύπρο αφού όπως λένε οι πληροφορίες μας είναι περίπου στις 140 χιλιάδες ευρώ. Ο Κάσια είναι παίκτης που εμπιστεύεται απόλυτα ο Τιμούρ Κετσπάγια και αν τον θέλει θα τον αποκτήσει.

Λίγα λόγια για τους δύο ποδοσφαιριστές:

Ο Γκούραμ Κάσια είναι αμυντικός, ηλικίας 33 χρόνων και ύψους 1,85μ., ο οποίος αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και μπορεί να δώσει λύσεις και ως δεξιός μπακ. Άρχισε την καριέρα του από τη Δυναμό Τιφλίδας, πήρε μετεγγραφή για τα ολλανδικά γήπεδα με τη Φίτεσε και ακολούθως πέρασε τον Ατλαντικό για να αγωνιστεί στη Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς των ΗΠΑ, προτού επαναπατριστεί τον περασμένη Φεβρουάριο για τη Λοκομοτίβι Τιφλίδας. Στο γεωργιανό πρωτάθλημα, που άρχισε τον περασμένο Μάρτιο, έχει 13 συμμετοχές και τρία γκολ.

Όσο για τον Βαλεριάν «Βάκο» Κβίλια, ηλικίας 26 ετών και 1,82μ., είναι επιτελικός και έχει αγωνιστεί σε ΦΚ Μεταλούργκ Ζαπορίζια (Ουκρανία), Μινσκ (Λευκορωσία), ΜΠΑΤΕ (Λευκορωσία), Λουκέρνη (Ελβετία), Γκούρνικ Ζάμπζε (Πολωνία) και Λέγκια (Πολωνία). Για τη σεζόν 2020-21 έχει 19 συμμετοχές στο πολωνικό πρωτάθλημα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ