aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Θυμίζει παλιές, καλές εποχές...

Ανόρθωση: Θυμίζει παλιές, καλές εποχές…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Θέμα συζήτησης στα αποδυτήρια έχει γίνει η παρουσία του κόσμου της Ανόρθωσης. Οι ποδοσφαιριστές της συζητούν πολλές φορές μεταξύ τους τη μαζική παρουσία του κόσμου. Μία παρουσία η οποία παιχνίδι με παιχνίδι αυξάνεται και γίνεται όλο και πιο εντυπωσιακή και… θερμή.

Δεν είναι τυχαίο που την Τετάρτη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» βρέθηκαν 6.000 φίλαθλοι της Ανόρθωσης, ενώ αν δεν απείχαν οι οργανωμένοι, η προσέλευση θα ήταν πολύ μεγαλύτερη και ακόμη πιο θορυβώδης. Η δίψα του κόσμου και η στήριξη που παρέχει στην ομάδα θυμίζει τις παλιές καλές εποχές, όταν η Ανόρθωση μεσουρανούσε.

Η παρουσία του Τιμούρ Κετσπάγια στην ομάδα της Αμμοχώστου σε συνδυασμό με το θέαμα που παρουσιάζει η Ανόρθωση, είναι στοιχεία που δικαιολογημένα κάνουν τον κόσμο να πιστεύει ακράδαντα ότι τα καλύτερα έρχονται. Μάλιστα, εκτιμάται από τους παράγοντες του συλλόγου της Αμμοχώστου ότι η παρουσία του κόσμου θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο στην πορεία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ