aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: «Θωρακίζει» την άμυνα ο Κετσπάγια, η επόμενη κίνηση

Ανόρθωση: «Θωρακίζει» την άμυνα ο Κετσπάγια, η επόμενη κίνηση

Συνεχίζει τις επαφές και τις προσπάθειες για ποιοτική ενίσχυση της Ανόρθωσης ο Τιμούρ Κετσπάγια. Όπως διαρρέει, επιθυμεί την απόκτηση ακόμη ενός κεντρικού αμυντικού (στο ρόστε θα βρίσκεται και ο Σίλντενφελντ όπως είναι γνωστό), πέρα από τον Βγκορτς, για να έχει και άλλες αξιόλογες λύσεις στο ρόστερ.

Υπενθυμίζουμε πως με τον πανύψηλο ποδοσφαιριστή υπάρχει καταρχήν συμφωνία ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά τις 15 Μαΐου, όταν δηλαδή θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την ομάδα του, Μακάμπι Νετάνια.

Ο Γεωργιανός κόουτς είναι πιθανό να προτιμήσει κάποιον παίκτη με την ευχέρεια να αγωνίζεται εκτός από κεντρικός αμυντικός και ανασταλτικός μέσος. Ο Κετσπάγια περιμένει να δει και τι θα γίνει με κάποιους ποδοσφαιριστές από το υφιστάμενο ρόστερ, όπως για παράδειγμα με τον Στρούνα ο οποίος απάντησε αρνητικά στην τελευταία πρόταση της «Κυρίας», όμως τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

Όσον αφορά τον Ζοάο Βίκτορ, έχει ξεκαθαρίσει τόσο σε τηλεοπτικές του δηλώσεις όσο και σε συνέντευξη του στην «Goal News» πως επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα της Αμμοχώστου παρά το γεγονός πως δημοσιεύματα έκαναν λόγο για επιστροφή του στην Ισπανία. Τέλος, αναλόγως των παραμενόντων και των αποχωρησάντων, θα εξαρτηθούν κάποιες από τις επόμενες κινήσεις που θα γίνουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ