aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Θολό τοπίο πριν το ματς της σεζόν

Ανόρθωση: Θολό τοπίο πριν το ματς της σεζόν

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Το «Χ» στο Τσίρειο και ιδιαίτερα ο τρόπος με τον οποίο ήρθε και τα όσα ακολούθησαν δεν ικανοποίησαν κανένα στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης. Όταν κρατάς τη νίκη μέχρι το 90’+3 και κάνεις «δώρο» μια στατική φάση από την οποία προήλθε η ισοφάριση, ο δείκτης της απογοήτευσης μεγαλώνει. Βέβαια, περισσότερο απ’ όλα στο κυανόλευκο στρατόπεδο αίσθηση έκαναν (και πάλι) οι πυθιακές δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια, ενώ σφοδρά παράπονα εκφράζονται και για τη διαιτησία. Κι όλα αυτά λίγα μόνο 24ωρα πριν το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν, που είναι το μεθαυριανό κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου.

Στην ιστοσελίδα της «Κυρίας» καταγράφηκαν οι φάσεις για τις οποίες υπάρχουν έντονες διαμαρτυρίες στο ματς με τον Απόλλωνα. «Ο ποδοσφαιριστής μας σκόραρε και στο 8ο λεπτό και το γκολ ακυρώθηκε μετά από εξέταση OFR του διαιτητή για φάουλ που προηγήθηκε. Η επαναληπτική προβολή δεν δικαιώνει την απόφαση καθώς ο Άντερσον Κορέια έδιωξε την μπάλα», αναφέρεται για την ακύρωση του γκολ του Οκριασβίλι. Για το γκολ του Απόλλωνα σημειώνονται τα ακόλουθα: «Η ισοφάριση ήρθε από τον Γκεριέ στο 90’+5, με τον παίκτη να σκοράρει σε φάση που υπάρχει τράβηγμα φανέλας από τον Ντιγκινί στον Πηλέα, ενώ το γκολ σημειώνεται με το χέρι. Παρόλα αυτά, δεν υποδείχθηκε στον διαιτητή να επανεξετάσει μέσω OFR τη φάση αυτή».

Κι ενώ οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης θα ανεβάσουν ρυθμό για το ματς με τον ΑΠΟΕΛ, ο κόσμος της ανέβασε… κεραίες για τις εξελίξεις στο «κεφάλαιο Κετσπάγια». Ο Γεωργιανός τεχνικός άναψε «φωτιές» αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τη μη διεκδίκηση του τίτλου μέχρι τέλους και τόνισε ότι περιμένει τη διάκριση στον θεσμό του Κυπέλλου: «Αυτό που μετρά είναι πως έχουμε το κύπελλο. Ελπίζω ο τελικός του κυπέλλου να είναι το τελευταίο μου παιχνίδι στο κύπελλο. Ελπίζω να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας γιατί όλα αυτά τα χρόνια έμειναν μακριά από τίτλο». Κι όταν ρωτήθηκε αν ο ίδιος θέλει να παραμείνει στους κυανόλευκους, απάντησε: «Δεν είναι τι θέλω εγώ, είναι τι ισχύει». Με απλά λόγια, παραμένει θολό το τοπίο όσον αφορά στο μέλλον του Γεωργιανού τεχνικού, τον οποίο δείχνει να απασχολεί έντονα το όλο ζήτημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ