aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Θιγμένη και αποφασισμένη

Ανόρθωση: Θιγμένη και αποφασισμένη

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Δεν υπάρχει κανείς στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης που να μην είναι θιγμένος, προσβεβλημένος και απογοητευμένος από όσα έγιναν στο Δασάκι (0-5 από τον Εθνικό). Εκείνο το παιχνίδι στιγματίζει την πορεία της στην τρέχουσα σεζόν.

Γι’ αυτό και το καλύτερο που μπορούν να κάνουν οι παίκτες του Τιμούρ Κετσπάγια, είναι να μπουν σήμερα στο «Αμμόχωστος» και να αποδείξουν στη ρεβάνς με τη Νέα Σαλαμίνα, ότι η εμφάνιση της περασμένης Κυριακής ήταν απλώς άσχημη παρένθεση.

Διαβάστε επίσης: Επιστρέφει ο Ομπρένοβιτς, από το ΑΠΟΕΛ – Απόλλων στο Νέα Σαλαμίνα-Ανόρθωση

Οι κυανόλευκοι είναι αποφασισμένοι να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους στο γήπεδο και  να στείλουν τα μηνύματα που πρέπει στον κόσμο τους. Θέλουν να βγάλουν πάνω απ’ όλα τον θιγμένο τους εγωισμό, να μην πετάξουν τους κόπους που έκαναν τους προηγούμενους μήνες και να πάρουν την πρόκριση. Είναι το λιγότερο που μπορούν να κάνουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές για να απαλύνουν την πίκρα του κόσμου.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Η πίκρα, ο μηδενισμός και οι αρνητικές προεκτάσεις στα αποδυτήρια

Ο Κετσπάγια δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Κατσαράβα και Εγγλέζου, ενώ ο Μαργκάσα θα είναι αποστολή. Απ’ εκεί και πέρα είναι δεδομένο ότι θα γίνουν αλλαγές. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Λόρια, δεξιά της άμυνας θα επιστρέψει ο Γκαλίτσιος, αριστερά ο Σελίν και κεντρικοί αμυντικοί οι Βργκοτς και Σίλντενφελντ. Στη μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Αρτυματάς, Νταουσβίλι και Ράγιος, δεξιά ο Καλτσάς, αριστερά ο Οκριασβίλι και στην κορυφή ο Ντούρις έχει προβάδισμα αντί του Χριστοφή.

Ένα άλλο σενάριο είναι να παίξει η Ανόρθωση με τριάδα στην άμυνα, όμως φαντάζει δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο. Από εκεί και πέρα, για ένα ακόμη παιχνίδι αναμένεται να είναι σημαντική η στήριξη του κόσμου, μιας και εκτιμάται ότι θα γεμίσει η νότια κερκίδα. Παρά τη μεγάλη πίκρα και στεναχώρια που κουβαλούν οι οπαδοί της Ανόρθωσης, αναγνωρίζουν τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται και το κύπελλο είναι κάτι που θέλουν όλοι πολύ. Θυμίζουμε ότι η γενική είσοδος έχει καθοριστεί από την ΚΟΠ στα €10, στα €5 το μαθητικό και ένα ευρώ το παιδικό. Οι είσοδοι θα ανοίξουν στις 15:30.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ