aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Θέμα χρόνου η απόκτηση τους

Ανόρθωση: Θέμα χρόνου η απόκτηση τους

Πολύ σύντομα η Ανόρθωση αναμένεται να ολοκληρώσει άλλες δυο μετεγγραφές. Ο Ζουλιέν Σετού αναμενόταν ψες στην Κύπρο και σήμερα θα περάσει από ιατρικά τεστ και θα υπογράψει το συμβόλαιό του. Ο Γάλλος έρχεται για το δεξί άκρο της άμυνας, ώστε να είναι καλυμμένη η «Κυρία» σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Σιεού. Για την ώρα πάντως, πέρα από διάφορες προσεγγίσεις και επαφές, δεν έχει φτάσει πρόταση στα γραφεία του συλλόγου για τον διεθνή Νιγηριανό.

Όσον αφορά στον Ιγκιεμπόρ, σήμερα είναι πιθανό να διευθετηθούν τα γραφειοκρατικά θέματα που τον εμποδίζουν να ταξιδέψει στην Κύπρο. Αν αυτό συμβεί, δεν αποκλείεται ακόμη και αύριο να βρίσκεται στη Λάρνακα για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του.

Η Ανόρθωση έκλεισε τρεις παίκτες και θα πρέπει να πάρει απόφαση για ποιοι θα αποδεσμευθούν. Ήδη ο Μπανταλόφσκι είναι γνωστό εδώ και ημέρες ότι έλυσε τη συνεργασία του. Ο δεύτερος θα είναι ο Αντρέ Άλβες, ο οποίος θα ενημερωθεί πιθανόν αρχές της εβδομάδας και ο τρίτος ακόμη δεν έχει αποφασιστεί. Ο Παλάνκα είναι ανάμεσα στους υποψηφίους, αλλά δεν είναι ο μοναδικός. Σε περίπτωση που γίνει και τέταρτη μετεγγραφή, που θα αφορά ακραίο επιθετικό, θα πρέπει να αποχωρήσει άλλος ένας. Αν μάλιστα αυτή η προσθήκη γίνει με ξένο παίκτη, τότε θα πρέπει να φύγει ξένος και όχι κοινοτικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανακοινώθηκε… αλλιώς ο Γκιούρις

Ο εκλεκτός του Λέβι για την επίθεση

Ο Σιεού δεν γίνεται Σετού, αλλά…

Κοντά στην απόκτηση Σετού η Ανόρθωση (pics/vids)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ