aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Θέλει… ελληνικά «φτερά» ο Κετσπάγια

Ανόρθωση: Θέλει… ελληνικά «φτερά» ο Κετσπάγια

Πιστός στην τακτική της απόκτησης ποδοσφαιριστών που γνωρίζει από… πρώτο χέρι παραμένει ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός «χτίζει» την Ανόρθωση με ποδοσφαιριστές που προέρχονται, κυρίως, από την Γεωργία και την Ελλάδα, «αγορές» που παρακολουθεί συνεχώς, ώστε να περιορίσει το ρίσκο αποτυχίες. Ο 51χρονος τεχνικός που ανακοινώθηκε και επίσημα από την ομάδα της Αμμοχώστου το βράδυ της Τετάρτης έριξε «δίκτυα» στην Ελλάδα για ενίσχυση της αμυντικής γραμμής.

Διαβάστε επίσης: Ο λόγος που ο Χαμπουλλάς ανέλαβε την προεδρία της Ανόρθωσης

Στη μετεγγραφική λίστα του Γεωργιανού είναι οι Κωνσταντίνος Γιαννούλης και Γιώργος Γκαλίτσιος, ενώ θυμίζουμε πως ήδη υπάρχει συμφωνία με τον Θεόδωρο Βασιλακάκη. Ο Γιαννούλης είχε έρθει το περασμένο καλοκαίρι στην Πάφος FC, όμως αποχώρησε μετά από διαφωνία με τον Στίβεν Πρέσλι και συνέχισε την καριέρα του στον ΟΦΗ, όπου κατέγραψε φέτος 13 συμμετοχές. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη θέση του αριστερού ακραίου αμυντικού και είναι στο «στόχαστρο» του Κετσπάγια.

Μετά την αρνητική τροπή στο θέμα Στρούνα, ο νέος προπονητής της Ανόρθωσης ψάχνει στο «παζάρι» για δεξιό μπακ που να μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός. Αξιολογείται η περίπτωση του Ελλαδίτη, Γιώργου Γκαλίτσιου, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Μουσκρόν. Στην ομάδα του Βελγίου ο 32χρονος πολυθεσίτης αμυντικός μέτρησε 24 συμμετοχές την τελευταία διετία, ενώ προηγουμένως έπαιξε για πεντέμισι αγωνιστικές περιόδους στην Λόκερεν, καταγράφοντας 156 εμφανίσεις και δύο γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ