aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Θα παλέψει και ό,τι βγει…

Ανόρθωση: Θα παλέψει και ό,τι βγει…

Με στόχο το βαθμολογικό όφελος θα βρεθεί στο ΓΣΠ η Ανόρθωση, η οποία θέλει να δείξει ότι δεν αδιαφορεί σε κανέναν αγώνα, ακόμη κι αν ακολουθεί το πιο σημαντικό ματς της σεζόν (μέχρι το επόμενο) με τον Απόλλωνα για το κύπελλο. Όσοι παίκτες κι αν κληθούν να αγωνιστούν καλούνται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό με στόχο η ομάδα της Αμμοχώστου να μην φύγει με άδεια χέρια από το στάδιο της Λευκωσίας.

Ο Ρόνι Λέβι έχει επισημάνεις στους παίκτες τι είναι αυτό που θέλει να προσέξουν. Σίγουρα, ο ΑΠΟΕΛ είναι μία ομάδα πιο ποιοτική και με μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ, όμως αυτό δεν στερεί από την Ανόρθωση το δικαίωμα να παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εκτός αποστολής έχουν μείνει οι Κολούνγκα, Αγιλάρ, Σάντος και Βίκτορ. Έτσι, με τα δεδομένα που υπάρχουν αναμένονται αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Κάτω από τα δοκάρια μάλλον θα επιστρέψει ο Κόπριβετς, δεξί μπακ θα είναι ο Γκάμπριελ και στην αντίθετη πλευρά θα είναι ο Γιαννούλης που θα κάνει ντεμπούτο στο αρχικό σχήμα. Κεντρικοί αμυντικοί θα είναι οι Ερέρο και Καλδερόν. Στη μεσαία γραμμή οι επικρατέστεροι είναι οι Σιβού, Μίτροβιτς και Ράγιος, στα «φτερά» της επίθεσης οι Καρλίτος, Ολιβέιρα και στην κορυφή ο Άλβες έχει μικρό προβάδισμα έναντι του Καμπρέρα. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Οικονομίδης.

Για να μπορέσει η Ανόρθωση να έχει βαθμολογικό κέρδος θα χρειαστεί να είναι πολύ καλή στα αμυντικά καθήκοντα, μιας και στα πλείστα παιχνίδια εκεί είναι που παρουσιάζει πολλές αδυναμίες. Αν λειτουργήσει καλά ανασταλτικά και υπάρχουν οι σωστές καλύψεις από τη μεσαία γραμμή, θα μπορέσει να γίνει πιο συμπαγής και να βάλει δύσκολα στον ΑΠΟΕΛ που «καίγεται» για τη νίκη και θα έχει μεγαλύτερο άγχος για το αποτέλεσμα. Στα θετικά για την Ανόρθωση ότι δεν έχει την κούραση που κουβαλά ο ΑΠΟΕΛ καθώς έδωσε παιχνίδι κυπέλλου μεσοβδόμαδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ