aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Θα γίνει «θρύψαλα» ο αριθμός που είχε με τον Απόλλωνα

Ανόρθωση: Θα γίνει «θρύψαλα» ο αριθμός που είχε με τον Απόλλωνα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων του ντέρμπι με την Ομόνοια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Και αυτό γιατί ήδη ο αριθμός των εισιτηρίων που έχουν βρει κάτοχο από την προπώληση είναι κοντά στα 1.200 και αν προσθέσουμε και τα 3.800 εισιτήρια διαρκείας, έχουμε ήδη 5.000 φίλους της Ανόρθωσης που έχουν εξασφαλισμένη θέση στο γήπεδο.

Μέχρι το ντέρμπι της Κυριακής απομένουν άλλες έξι μέρες και η διάθεση των εισιτηρίων θα έχει όλο και μεγαλύτερη ζήτηση. Αν με τον Απόλλωνα ο κόσμος ήταν κοντά στις 6.000, τώρα με την Ομόνοια θα είναι κοντά στις 7.000.

Δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε επίσης το γεγονός ότι αυτός ο αριθμός είναι χωρίς και την παρουσία των οργανωμένων. Κάτι που δείχνει ότι ο Ανορθωσιάτης έχει επιστρέψει για τα καλά και έχει τεράστια πίστη σε αυτό που χτίζεται από τον Τιμούρ Κετσπάγια, τους συνεργάτες του, τους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση.

Η δίψα και των ποδοσφαιριστών για διακρίσεις και επιτυχίες είναι τεράστια και έχοντας τον κόσμο στο πλευρό τους είναι σε θέση να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό, το οποίο δεν είναι άλλο από τη νίκη. Το τι θα επιλέξει ο Κετσπάγια είναι άγνωστο, όμως προς το τέλος της βδομάδας δεν αποκλείεται να ανοίξει τα χαρτιά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ