aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Θα χρησιμοποιήσει ξανά το «κλειδί» για να μείνει κορυφή

Ανόρθωση: Θα χρησιμοποιήσει ξανά το «κλειδί» για να μείνει κορυφή

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Δύσκολη έξοδος περιμένει σήμερα την Ανόρθωση στο γειτονικό «Αμμόχωστος», όπου θα αντιμετωπίσει τη συμπολίτισσά της, Νέα Σαλαμίνα. Ένα παιχνίδι το οποίο είναι ξεχωριστό από κάθε άλλο για τις δυο προσφυγικές ομάδες της Αμμοχώστου και αυτό το αποτύπωσε και η Ανόρθωση με βίντεο που ανήρτησε στα social media χθες.

Αφήνοντας στην άκρη όμως τις όποιες ιδιαιτερότητες κρύβει αυτή η αναμέτρηση, για την Ανόρθωση μοναδικός στόχος είναι η νίκη. Κανένα άλλο αποτέλεσμα δεν θα αφήσει ικανοποιημένο τον απαιτητικό Τιμούρ Κετσπάγια, τους διψασμένους και παθιασμένους ποδοσφαιριστές του, μα και τον κόσμο, ο οποίος θα είναι εκεί και πάλι.

Μοναδική απουσία για τον έμπειρο τεχνικό θα είναι αυτή του Ρενάτο Μαργκάσα. Όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, αφού οι Σελίν και Οκριασβίλι προπονούνται κανονικά τις τελευταίες ημέρες, αλλά είναι άγνωστο αν θα προτιμηθούν και οι δυο στο αρχικό σχήμα.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Τα τρία θέματα της εταιρείας

Από την άλλη είναι ερωτηματικό αν θα διατηρήσει ο Κετσπάγια το 4-2-3-1 ή αν θα το μετατρέψει σε 4-4-2. Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να είναι ο Λόρια, δεξιός μπακ ο Γκαλίτσιος, ενώ για το αντίθετο άκρο έχουν ίσες πιθανότητες οι Σελίν και Εγγλέζου.

Στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Σίλντενφελντ και Βργκοτς. Στη μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Αρτυματάς και Νταουσβίλι, ενώ ο Ράγιος θα έχει ρόλο επιτελικού. Δεξιά της επίθεσης θα είναι ένας εκ των Καλτσά ή Μανθάτη, αριστερά ο Ντούρις και στην κορυφή ο Κατσιαράβα.

Ο Κετσπάγια έχει και άλλες επιλογές, που μπορεί να διαφοροποιήσει κάποια πράγματα, όμως ίσως αυτό το σενάριο να είναι το επικρατέστερο. «Κλειδί» για την Ανόρθωση είναι και πάλι η σωστή αμυντική λειτουργία με την οποία καταφέρνει να κρατά τον κάθε αντίπαλο μακριά από την εστία του Λόρια, εξουδετερώνοντας τα επιθετικά του ατού και μη επιτρέποντας σοβαρούς κινδύνους. Αν τα καταφέρει και απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα θα είναι σίγουρα ένα μεγάλο πλεονέκτημα στην προσπάθεια για να πάρει το ζητούμενο που είναι οι τρεις βαθμοί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ