aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: «Θα μπορούσαμε να φωνάζουμε και εμείς για την διαιτησία»

Ανόρθωση: «Θα μπορούσαμε να φωνάζουμε και εμείς για την διαιτησία»

Για τη χθεσινή νίκη και όλο το ρεπορτάζ της Ανόρθωσης αναφέρθηκε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον ΣΠΟΡ ΦΜ (95.0) o Σάββας Πηλακούτας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανόλευκων τόνισε πως θα μπορούσε και η Ανόρθωση να φωνάζει για την διαιτησία του χθεσινού αγώνα με την ΕΝΠ στο «Τάσος Μάρκου».

Για το παιχνίδι με την ΕΝΠ: «Όπως είπα και χθες το παιχνίδι φάνηκε δύσκολο αλλά θα μπορούσε να είναι πολύ πιο εύκολο με τον τρόπο που εξελίχθηκε. Είχαμε πολλές τελικές στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να πετύχουμε πιο νωρίς το πρώτο μας τέρμα. Όπως είπε και ο Τιμούρ Κετσπάγια ίσως να πιστέψαμε πως και το δεύτερο ημίχρονο θα κυλούσε υπέρ μας, όμως η ΕΝΠ αντέδρασε. Στο τέλος βέβαια βρήκαμε το τέρμα και πήραμε τη νίκη. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και άλλα τέρματα όμως ο Κλέιμαν ήταν και σε καλή μέρα. Κρατούμε τους τρεις βαθμούς και το γεγονός πως υπάρχει βελτίωση. Θα χρειαστεί και άλλη βελτίωση, όμως θα αποκτήσουμε σιγά σιγά και ρυθμό».

Για τον Καλτσά και τον Μανθάτη: «Ο ένας σέρβιρε και ο άλλος σκόραρε. Είχαν πολύ καλή παρουσία και δεν υστέρησαν σε κανένα λεπτό της αναμέτρησης. Ο Αρτυματάς και ο Ράγιοw ήταν επίσης πολύ καλοί. Ίσως αδικώ κάποιους που δεν τους αναφέρω».

Για τη διαιτησία: «Θα μπορούσαμε να αναφερθούμε σε αυτό το κομμάτι και εμείς. Πήραμε δυο πέναλτι και είχαμε πολλά φάουλ εκτός περιοχής, αλλά είχαμε περισσότερες κίτρινες εμείς. Στο πέναλτι θα μπορούσε να δοθεί κίτρινη κάρτα στον Κλέιμαν που αργότερα είδε και άλλη κάρτα. Υπήρχαν και περιπτώσεις που θα μπορούσε η ΕΝΠ να τιμωρηθεί περισσότερο, όμως στην τελική και με την εικόνα του αγώνα ήταν ξεκάθαρο ποιος έπρεπε να κερδίσει».

Για τον αγώνα με την Πάφο: «Δεν προέκυψε άλλο πρόβλημα τραυματισμού μετά το παιχνίδι. Ακολουθεί ο αγώνας με την Πάφο και θα είναι δύσκολο το παιχνίδι. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Θα πρέπει πρώτα από όλα εμείς να κάνουμε τα απαραίτητα για να έρθει η νίκη».

Για την άδεια του γηπέδου: «Πήραμε την απαραίτητη άδεια μέχρι και το 2023. Έγιναν κάποια βελτιωτικά έργα στον αγωνιστικό χώρο και στις κερκίδες των φιλοξενούμενων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ