aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Τεράστια διάκριση για τον Χρίστο Πουλλαΐδη

Ανόρθωση: Τεράστια διάκριση για τον Χρίστο Πουλλαΐδη

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Άλλη μία μεγάλη τιμή για τον μεγαλομέτοχο της εταιρείας, Χρίστο Πουλλαΐδη, ο οποίος ηγείται ενός κολοσσού με 12 εταιρείες. Το αξιόπιστο επιχειρηματικό περιοδικό «Gulf Who is Who» τον συμπεριέλαβε στη λίστα με τις σπουδαιότερες προσωπικότητες του Κόλπου.

Σε ειδική εκδήλωση τιμήθηκε ως επιχειρηματίας που ξεχωρίζει για πάνω από μια δεκαετία στο Μπαχρέιν. Παράλληλα, το «Poullaides Group», ο κολοσσός του κ . Πουλλαΐδη που διαπρέπει εδώ και χρόνια στο εξωτερικό, χαρακτηρίζεται ως ένας από τους ομίλους με τη μεγαλύτερη επιρροή στην περιοχή του Κόλπου, με βάση συγκεκριμένα κριτήρια που θέτει το «Gulf Who is Who».

Διαβάστε επίσης: «Τ’ άπλυτα του Παντελή στη φόρα»

Ο μεγαλομέτοχος της Ανόρθωσης συμπεριλαμβάνεται στις σπουδαιότερες προσωπικότητες της περιοχής από το «Sunliz Publications» και στο περιοδικό φιλοξενούνται δύο ολόκληρες σελίδες αφιερωμένες στον Χρίστο Πουλλαΐδη και τον όμιλό του. Είναι άλλη μία απόδειξη των επιτυχημένων επαγγελματικών δραστηριοτήτων του κ. Πουλλαΐδη που του δίνουν τη δυνατότητα να επενδύει και να προσφέρει συνεχώς στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Όπως ενημέρωσε η διοίκηση της Ανόρθωσης έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια που είχε στη διάθεσή της η ομάδα για τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ. Μέσα σε λιγότερο από έξι ώρες, οι φίλοι των κυανόλευκων εξαφάνισαν τα 720 εισιτήρια. Η προπώληση ήταν μόνο για τους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας, έτσι δεν θα γίνει ελεύθερη προπώληση εισιτηρίων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ