aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Τελευταίο φιλικό σήμερα και βαλίτσες επιστροφής

Ανόρθωση: Τελευταίο φιλικό σήμερα και βαλίτσες επιστροφής

Το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους θα δώσει σήμερα η Ανόρθωση. Η ομάδα της Αμμοχώστου θα αναμετρηθεί με την Sharjah FC (19:00). Πιθανόν οι 10 παίκτες που δεν αγωνίστηκαν με την Εξελσιόρ να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής από τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Επιστρέφει εσπευσμένα στην Κύπρο ο Ντούρις

Ο λόγος για τους Παπαδόπουλο, Ρώσσο, Πηλέα, Κορρέα, Νικολάου, Σωτηρίου, Χατζηπασχάλη, Ιωάννου και τους υπό δοκιμή Κέζο και Χριστοδούλου. Δεν θα αγωνιστεί ο Μίχαλ Ντούρις, ο οποίος τραυματίστηκε στο φιλικό με την Εξελσιόρ και επέστρεψε στην Κύπρο χθες το απόγευμα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Εκτιμάται ότι ο Σλοβάκος επιθετικός δεν αντιμετωπίζει κάτι το ανησυχητικό, εντούτοις κρίθηκε σκόπιμο να παρθεί ιατρική γνωμάτευση.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση και Ελλάδα: Μια σχέση αγάπης

Το σημερινό φιλικό θα είναι το τελευταίο επί Ολλανδικού εδάφους μιας και αύριο η αποστολή της «Κυρίας» επιστρέφει στην Κύπρο και συνεχίσει εδώ την προετοιμασία της. Υπάρχουν ήδη κάποια προγραμματισμένα φιλικά με Αγία Νάπα και Ομόνοια, ενώ στην πορεία θα διευθετηθούν μερικά ακόμη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ